Un copil din Constanța a căzut dintr-un cireș într-o fântână. Doi salvatori au rămas blocat în puț

Un copil din Constanța a căzut dintr-un cireș într-o fântână. Doi salvatori au rămas blocat în puț Fântână. Sursa foto Wikipedia

Un copil de 9 ani a căzut dintr-un cireș într-o fântână, la Constanța. ISU Constanța intervine la caz cu două mașini de descarcerare, un echipaj SMURD și un elicopter. Tânărul s-ar fi urcat în cireș pentru a lua fructe și ar fi căzut în fântână.

Un copil din Constanța a căzut într-o fântână

„În fântâna cu diametrul de aproximativ 1,5 m, au intrat și 2 adulți. Se lucrează pentru extragerea celor 3 persoane (2 adulți și 1 minor)”, au transmis pompierii, care susțin că toți trei sunt conștienți. Copilul a fost scos din fântână, consțtient și cooperant. Acesta are un traumatism abdominal și a fost preluat de elicopterul SMURD care îl va transporta la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

smurd

Smurd. Sursa foto: Arhiva EVZ

Pompierii au au mai anunțat că unul dintre adulți a ieșit, iar cel de-al doilea a fost scos din fântână de pompieri. Salvatorii rămăseseră blocați în puțul adânc de 19 metri, în localitatea Mireasa, potrivit A3.

Un copil de doi ani a căzut de la etaj

Un copil în vârstă de doi ani a căzut, pe 20 aprilie, de la etajul al doilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit de urgență, i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la spital. Acesta a ajuns la terapie intensivă.

Ne puteți urmări și pe Google News
smurd

SMURD. Sursa foto: arhiva EVZ

„Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD, de tip terapie intensivă mobilă, iar apoi a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Conform primei evaluări, acesta este în stare de conştienţă şi este cooperant”, transmit oficialii ISU Cluj.

Un incident asemănător în Capitală

Și o fetiță în vârstă de doi ani, din Capitală, a căzut de la etaj, în timp ce se juca. Prăbuşirea a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Micuța s-a suit pe pervaz, s-a dezechilibrat și a picat de la fereastra deschisă. Aceasta s-a lovit de un acoperiş de tablă, aflat la jumătatea distanţei.

Fetița ar fi fost lăsată nesupravegheată. În casă, mai erau doi fraţi, ambii sub trei ani. Aceștia stăteau cu tatăl copiilor şi o bonă. Mama este în închisoare pentru trafic de droguri. Poliția a deschis o anchetă.