Un copil de doi ani a scăpat cu viață după ce a căzut de la etaj

Un copil de doi ani a scăpat cu viață după ce a căzut de la etaj Primăria Craiova atenţionează asociaţiile de proprietari. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Un copil în vârstă de doi ani a căzut, sâmbătă, 20 aprilie, de la etajul al doilea al unui bloc de locuinţe din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii au intervenit de urgență, i-au acordat primul ajutor și l-au transportat la spital. În prezent, copilul primește îngrijiri medicale la secția de terapie intensivă.

 Un copil de doi ani a supraviețuit, după ce a căzut de la etaj

Pompierii puşi în alertă de un copil de 3 ani

Sursă foto: captură video

„Copilul a fost preluat de către echipajul SMURD, de tip terapie intensivă mobilă, iar apoi a fost transportat la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Conform primei evaluări, acesta este în stare de conştienţă şi este cooperant”, transmit oficialii ISU Cluj, conform news.ro.

Poliția a deschis o anchetă, pentru a stabili condițiile în care a avut loc incidentul.

Recent, o fetiță din Capitală a supraviețuit după ce a căzut de la etajul patru

copil, sistemul imunitar

Sursa Foto: Pixabay

În urmă cu doar cinci zile, o fetiță în vârstă de doi ani, din Capitală,  a căzut de la etaj, în timp ce juca.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit observatornews.ro, prăbuşirea a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Rania s-a suit pe pervaz în timp ce se juca în casă. Se dezechilibrează şi pică de la fereastra deschisă. Se loveşte de un acoperiş de tablă, aflat la jumătatea distanţei, care îi amortizează căderea.

"Fetiţa de doi ani a căzut de la o înălţime de mai bine de patru metri, de la această fereastră aflată la primul etaj al clădirii. În cădere, copila s-a izbit de umbrelele deschise iar apoi de o copertină. Se prăbuşeşte aici, în faţa restaurantului, sub ochii îngroziţi ai trecătorilor”, meționează sursa citată.

Primele date arată că fetițaa fost lăsată nesuptavegheată. În casă, mai erau doi fraţi, ambii sub trei ani. Pe micuţi îi supravegheau tatăl copiilor şi o bonă. Mama este în închisoare pentru trafic de droguri, menționează sursa citată. Și în acest caz Poliția a dechis o anchetă.