Sorrento, destinație de vis pentru turiști. Ce vă așteaptă la cazările de acolo

Sorrento, destinație de vis pentru turiști. Ce vă așteaptă la cazările de acolo Grecia. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Sorrento este o destinație potrivită pentru orice tip de călătorie. De la plaje, priveliști, istorie, acolo puteți găsi orice. Hotelurile sunt dintre cele mai variate, iar prețurile sunt între 80 de euro și 800 de euro pe noapte. Unul dintre cele mai bine cotate este Grand Hotel La Favorita. Hotelul are 5 stele, dar nu este pe placul tuturor turiștilor. ”

Cameră destul de simplă, cu un pat vechi și inconfortabil. A trebuit să sunăm la recepție pentru ca ei să „pornească” accesul la aer condiționat. Personal dezinteresat de la recepție - fără recomandări locale pentru restaurante sau locuri de interes.

Destinație fascinantă, dar hotelurile lasă de dorit

Micul dejun - are o tejghea de omlete, iar cei de acolo nu par interesați de ceea ce trebuie să servească. În general, o experiență dezamăgitoare. Este un hotel mediu de 4 stele, care percepe 450 GBP pe noapte - merită jumătate”, a scris un turist. Un alt hotel de pe listă este Hotelul Conca Park.

Doar că nici aici lucrurile nu stau foarte bine, chiar dacă este un hotel de 4 stele care percepe 400 de euro pe noapte. ”Obloanele electrice se sting la ore diferite, ușile se trântesc, camere nu foarte izolate fonic, se aude fiecare pârâu și bubuitură. Paturile erau destul de proaste, ar putea la fel de bine somn pe podea. Hotelul este lipsit de divertisment, prost pregătit pentru vreme rea”, a scris un turist.

Ne puteți urmări și pe Google News
În Spania sunt temperaturi de 44 de grade la umbră

Sursa foto: Dreamstime

”Băile erau îngrozitoare”

Hotelul Il Nido Sorrento este o altă locație de cazare apreciată de majoritatea turiștilor. Dar există și vizitatori nemulțumiți. ”Am stat două nopți în Il Nido și am fost foarte dezamăgiți de acest hotel.

Camerele au fost mobilate la un standard foarte slab, băile erau îngrozitoare și nici serviciile nu erau grozave. Chiar dacă se spune pat dublu, sunt de fapt două paturi de o persoană unite. Prosoapele furnizate în baie nu erau prosoape, ci de fapt bucăți de pânză” a scris o turistă.