Câștigător la loto, dat în judecată de familie. Este acuzat de minciună

Câștigător la loto, dat în judecată de familie. Este acuzat de minciună Sursa foto - canva.com

Norocosul câștigător al unuia dintre cele mai mari premii loto din istoria Statelor Unite a fost dat în judecată de familia sa. Motivul este neașteptat!

Câștigător la loto, dat în judecată de familie. Acuzat de minciună în instanță

Câștigătorul unuia dintre cele mai mari premii la loterie din istoria SUA, în valoare de 1,35 miliarde de dolari, a fost dat în judecată de propria familie pentru că nu împarte banii cu aceasta. El este acuzat că a mințit și că nu și-a respectat promisiunea de a împărți câștigul cu membrii familiei sale, conform informațiilor publicate de Independent.

Suma câștigată a fost una dintre cele mai mari din istoria SUA. Cu toate acestea, identitatea câștigătorului, care a achiziționat biletul în Lebanon, Maine, rămâne anonimă, deoarece a folosit o firmă pentru a încasa suma forfetară de aproximativ 500 de milioane de dolari, după ce a plătit taxele.

Loto

Loto. Sursa foto: Pixabay

Biletul norocos la loto i-a adus probleme

Cu toate că identitatea sa nu a fost dezvăluită nici în ziua de astăzi, povestea biletului norocos la loto este una complicată. Individul a fost dat în judecată de mama fiicei sale în noiembrie 2023, câștigătorul la loterie susținând că femeia, identificată în documentele judecătorești doar sub pseudonimul Sara Smith, a încălcat un acord de confidențialitate prin dezvăluirea naturii câștigului bărbatului altor membri ai familiei, înainte ca fiica lor să împlinească vârsta de 18 ani, în 2032.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ambele părți implicate în proces acuză abateri din partea celuilaltă. Sara Smith, la rândul ei, afirmă că intimatul, câștigătorul la loterie identificat ca John Doe în documentele judiciare, a fost cel care a dezvăluit de fapt câștigul său istoric la loterie. Avocații femeii susțin că această dezvăluire „distruge toate probele rămase din acest proces”.

Între timp, tatăl lui John Doe afirmă că fiul său a declarat personal că a câștigat la loterie și a sugerat diverse modalități în care va împărți banii.

„În februarie sau martie 2023, fiul meu a venit la mine acasă și ne-a informat pe mine și pe soția mea că a câștigat o sumă mare de bani la loteria de stat din Maine”, spune tatăl, conform documentelor judecătorești. „Înțeleg că fiul meu a declarat că nu mi-a spus nimic despre banii lui „în afară de simplul fapt că am câștigat”. Nu este adevărat”. Tatăl insistă însă că nu i-a cerut niciodată bani fiului său.

„Nu a făcut nimic din lucrurile pe care le-a promis”

Cu toate acestea, el afirmă că fiul său a început să facă promisiuni despre modul în care își va împărți câștigul, inclusiv că îi va construi tatălui său un garaj pentru reparat mașini vechi, va achiziționa casa în care tatăl său l-a crescut, va înființa un fond fiduciar de 1 milion de dolari pentru tatăl său și, în caz de nevoie, va asigura finanțarea cheltuielilor medicale pentru el și mama sa vitregă.

Tatăl mai afirmă că fiul său a insistat că nu va mai comunica cu Sara Smith, ceea ce a provocat o ruptură între cei doi bărbați.

„I-am spus... „Nu mai ești fiul pe care l-am cunoscut”, adaugă în dosarul său. „S-a supărat, numindu-mă „dictator” și „ticălos”. Nu am mai auzit de fiul meu de atunci și nu a făcut nimic din lucrurile pe care le-a promis”.

John Doe afirmă la rândul său că Sara Smith încearcă să-i expună identitatea în mod public și l-ar fi acuzat în mod fals că ar fi încercat să-și „răpească” fiica, după ce a refuzat să plătească pentru o vacanță pentru Sara Smith și partenerul ei.

„Am făcut greșeala de a-i spune tatălui meu că am câștigat la loterie fără ca el să semneze un acord de confidențialitate”, spune John Doe în documentele instanței. „Relația noastră s-a deteriorat rapid după aceea. Nu i-am spus ce fac cu banii mei, cum o să-mi ajut fiica sau alte fapte decât simplul fapt că am câștigat”.

În documentele depuse în instanță, Sara Smith afirmă că John Doe are o echipă de securitate care se presupune că o urmărește pe ea și pe fiica ei în fiecare zi.