Cazul bărbatului găsit mort în vila vrăjitoarei Sidonia, la petrecerea fiilor săi

Cazul bărbatului găsit mort în vila vrăjitoarei Sidonia, la petrecerea fiilor săi Vrăjitoarea Sidonia. Sursa foto: Facebook

Cei trei băieți ai celebrei vrăjitoare Sidonia, suspectați de crima de la Padina, au fost eliberați din arest preventiv, iar asta a fost motiv de sărbătoare. Drept urmare, un adevărat festin a avut loc la vila mamei lor, iar sute de persoane au fost prezente.

Numai că, petrecerea de eliberare a celor trei s-a lăsat cu o anchetă penală, întrucât unul dintre participanți a fost găsit decedat la finalul acesteia. Unul dintre martorii prezenți a declarat ulterior că bărbatul ar fi murit din cauza excesului de alcool.

Crima de la Padina. Un bărbat a murit la petrecerea dată în cinstea inculpaților

„S-au pus, au băut mai mult, știți cum sunt oamenii care au o problemă cu băutura, găsește băutură oriunde, au băut mai mult și dimineață când să-l trezim, era mort. A făcut un infarct din câte am înțeles, comă alcoolică, nu-știu-cum, și asta s-a întâmplat.

L-au găsit oamenii de aici care au strigat la el să iasă afară, că asta era chestia, el dimineață se trezea să facă curat, să dea cu mătura, ce mai face omul în curte. Din cauza alcoolului”, a declarat un martor, marți, la Antena 3.

Ne puteți urmări și pe Google News

Echipa de anchetă formată din polițiști și legiști s-a deplasat la locul incidentului pentru a investiga cazul.

Crima de la Padina

Suspecții crimei de la Padina. Sursa foto: Captura video digi24

Luni, Curtea de Apel Ploiești a decis înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru cei trei inculpați, pentru o perioadă de 29 de zile, începând cu data de 13 mai 2024 și până la 10 iunie 2024 inclusiv.

Fiii vrăjitoarei Sidonia, suspectați că au ucis un bărbat

Cei frați Marin sunt acuzați că, în noaptea de 10 spre 11 februarie, au comis o crimă într-un hotel din Padina, județul Dâmbovița, în timpul unei petreceri.

Aceștia au fost plasați în arest preventiv începând cu data de 12 februarie.

Victima crimei din Padina

Victima crimei din Padina. Sursa foto: Arhiva EvZ

Conflictul a izbucnit atunci când victima a intervenit după ce cei trei frați au făcut remarci nepotrivite despre soția sa. Bărbatul ucis era un om de afaceri respectat în comunitatea din Târgoviște.