Ce studii are Simona Halep. A ratat Bac-ul pentru un concurs

Ce studii are Simona Halep. A ratat Bac-ul pentru un concurs Simona Halep Sursa foto: Facebook

Simona Halep a fost nevoită să facă multe sacrificii pentru tenis. De la vârsta de 14 ani a început să concureze în competițiile ITF. În timpul clasei a XII-a, a fost nevoită să susțină examenul de Bacalaureat în sesiunea de toamnă, spre deosebire de ceilalți elevi din clasa ei, pentru a putea participa la un turneu de tenis în Asia. La Bacalaureat, sportiva a obținut o notă de peste 8 (media generală).

Ce studii are Simona Halep

Halep a urmat cursurile Facultății de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității Ovidius din Constanța, absolvind în anul 2014. Cu diplomă obținută, campioana ar putea urma o carieră în domeniul educației ca profesoară de Educație Fizică și Sport.

A ratat Bac-ul pentru un turneu

„Mi-ați amintit de episodul Bacalaureat, si făceam parte din comisia de supraveghere a desfășurării examenului. La efectuarea prezenței singura persoană care lipsea era Simona Halep. Am întrebat de ce lipsește și am primit răspunsul: Joacă tenis, este la un turneu, parcă în Asia.

Halep

Simona Halep. Sursa foto: Dreamstime

Eu, sigur m-am întrebat: ce copil ratează BAC-ul pentru un concurs? Acum am aflat răspunsul adevărat. Si nu pot spune decât: Bravo, Simona Halep! Toate eforturile tale nu au fost zadarnice!”, a declarat fostul diriginte al Simonei Halep, potrivit Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce avere are Simona Halep

Sportiva are o avere estimată între 48 și 52 de milioane de euro. În Top 300 Capital, Halep ocupă poziția a 198-a. Simona Halep apăruse în 2017, în premieră, în topul celor mai bogați 300 de români. Averea ei era estimată atunci la 20-22 de milioane de euro. A făcut apoi un salt important și a reușit să își dubleze averea până în 2021. În urmă cu trei ani, ocupa locul 140, cu aproximativ 47 de milioane de euro.

Simona Halep

Sursa foto: Facebook

Jucătoarea de tenis a vândut vila de lux în care a locuit cu fostul ei soţ, Toni Iuruc. Fostul număr 1 WTA a primit 5 milioane de euro în schimbul casei, o sumă record pentru cartierul Primăverii.

Ea și-ar fi vândut și vila din Snagov. A cerut 4.4 milioane de euro, dar nu se știe exact daca a mai renunțat la preț. Locuința de lux are 9 camere, 420 de metri pătrați și dispune de ponton pe malul lacului și de garaj pentru ambarcațiuni. În curte este și un teren de tenis spectaculos.