Secretele din spatele revenirii lui Zanni la Survivor All Stars. Concurenții s-au revoltat

Secretele din spatele revenirii lui Zanni la Survivor All Stars. Concurenții s-au revoltat Zanni. Sursa foto: Instagram

Joi seara, în cadrul ediției de la Survivor All Stars, concurenții și telespectatorii au fost martorii unei moment neașteptat. Zanni, câștigătorul sezonului doi, a fost surprinzător eliminat din competiţie, după un duel tensionat cu TJ Miles.

Episodul a fost relatat pe larg încă de acum o lună de Cancan, care dezvăluia și că Zanni a primit o a doua șansă de la producătorii show-ului de la Pro TV.

În loc să plece acasă, acesta a fost dus în exil, iar apoi a fost reintrodus în competiție cu forțe proaspete.

De ce a primit Zanni o nouă șansă de la producătorii Survivor All Stars

Nu este însă prima oară când se face o excepție de la regulamentul concursului din Republica Dominicană. Și Andrei Ciobanu, eliminat de Ana Pal, a fost reprimit în competiție și mutat în tabăra Războinicilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

La fel ca în primul caz, Zanni a primit o nouă șansă, scopul producătorilor fiind unul clar: menținerea ridicată a audienței.

Survivor All Stars

Survivor All Stars. Sursa foto: Instagram

Era evident că o parte semnificativă din audiență va dispărea odată cu plecarea lui Zanni din emisiune. Totuși, reapariția artistului nu va fi pe placul tuturor, mulți bucurându-se deja de absența sa din competiție.

Concurenții, nemulțumiți de reîntoarcerea artistului

Un val de nemulțumiri s-a iscat la Survivor All Stars după reîntoarcerea lui Zanni, mai ales că filmările au continuat cât acesta a lipsit din competiție.

Astfel că, odată reprimit, artistul a venit cu forțe proaspete, pentru că s-a putut odihni cât timp nu a participat la probe.

Sursa citată a mai relatat zilele trecute că finala show-ului, ce va avea loc pe 30 mai, se va da între Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu.

Survivor All Stars

Sursa foto: Facebook

De altfel, nu doar trapperul și Andrei Ciobanu au primit o nouă șansă în competiție, ci și Iancu Sterp.

Se pare că fratele lui Culiță a fost iertat de producătorii show-ului după ce acesta a încălcat în repetate rânduri regulamentul. Acesta s-ar fi dus de mai multe ori în satul din apropierea campului pentru a face rost de mâncare, lucru interzis de regulament.