Bayern Munchen, remiză cu Real Madrid, 2-2. Meci tensionat pe Allianz Arena

Bayern Munchen, remiză cu Real Madrid, 2-2. Meci tensionat pe Allianz Arena

Bayern Munchen a încheiat la egalitate disputa cu Real Madrid, 2-2, pe Allianz Arena.  Meciul din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor a fost unul tensionat. Jucătorii spaniolo au deschis scorul prin Vinicius. Echipa adversă a reușit să răstoarne acest rezultat abia în repriza a a doua, prin Sane și Kane.

Bayern Munchen și Real Madrid au încheiat la egalitate

Nemții au dominat primele 20 de minute ale meciului. Aceștia au avut ocaziile bune  prin Sane, al cărui şut a fost respins de Lunin. De asemenea, Real Madrid a înscris la scurt timp prin Vinicius, prin pasa lansată de Kroos.

Real Madrid

Sursa foto: Instagram

Astfel, brazilianul a reușit să marcheze pentru al treilea sezon succesiv în semifinalele Champions League. În finalul primei reprize, echipa condusă de Thomas Tuchel a avut o ocazie să egaleze, însă Harry Kane a ratat șansa. Acesta a trimis mingea pe lângă poartă din lovitură liberă de la marginea careului.

Când are loc returul

Returul dintre Real Madrid - Bayern Munchen este programat pentru data de 8 mai. Cealaltă semifinală este Borussia Dortmund - PSG, care se va juca în zilele de 1 și 7 mai.

Ne puteți urmări și pe Google News

După pauză, madrilenii au fost aproape să-și dubleze avantajul, dar Neuer a intervenit la șutul lui Toni Kroos. În minutul 53, Bayern Munchen a egalat scorul prin Sane, care a pătruns în careu și a șutat la colțul scurt. A fost primul gol pe care internaționalul german l-a înscris din luna octombrie.

fotbAl

Fotbal. Sursa foto: Dreamstime.com

Bayern Munchen și Real Madrid se vor întâlni și pe Santiago Bernabeu

În sezonul 2017-2018, ultimul duel direct a avut loc în semifinale, când Real Madrid s-a calificat în urma unei victorii cu 2-1. În sezonul 2016-2017, Real Madrid a reușit să câștige dubla în sferturile Ligii Campionilor (2-1 în Germania și 4-2 în Spania, după prelungiri). Totodată, în sezonul 2013-2014 a trecut de Bayern München în semifinale cu 1-0 în Spania și 4-0 în Germania. În schimb, Bayern München a învins Real Madrid în sezonul 2011-2012.

Rezultatul disputei dintre cele două echipe a stârnit un val de reacții. Pe stadion, în mediul online, fanii madrilenilor au spus că totul se va decide pe Bernabeu. Presa din Spania l-a lăudat pe Vinicius Junior, care a reușit dubla pentru madrileni.

„Totul se decide pe Bernabeu”, au titrat cei de la Mundo Deportivo

„Vinicius o ridică pe Real Madrid”, au notat cei de la AS. 

„Bayern părăsește vie bătălia cu Real Madrid de pe Allianz Arena”, au precizat cei de la Sport.

„Vinicius amână deznodământul pentru returul de pe Santiago Bernabeu”, au titrat și cei de la Relevo