Un bărbat din Reșita, filmat în timp ce trage cu arma între blocuri. Imaginile au ajuns pe internet

Un bărbat din Reșita, filmat în timp ce trage cu arma între blocuri. Imaginile au ajuns pe internet sursa foto: captură video

Un bărbat din Reșița a fost filmat în timp ce trăgea cu un pistol între blocuri. Imaginile respective au ajuns pe rețelele de socializare. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest sens.

Un bărbat din Reșița, filmat în timp ce trage cu pistolul între blocuri

În imaginile respective se vede cum bărbatul ridică arma și trage mai multe focuri. Din primele imagini obținute de oamenii legii, scena a avut loc într-un cartier din Reșița.

Polițiștii din Caraș-Severin au deschis o anchetă. Bărbatul a acționat în timpul serii, iar în clipul care are doar 11 secunde acesta este surprins în timp ce trage de trei ori.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anunțul făcut de oamenii legii

„Cu privire la imaginile apărute pe o rețea de socializare în care un bărbat trage cu o armă în plan vertical, în proximitatea unor blocuri de locuințe, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin este abilitat să facă următoarele precizări:

În urma vizualizării imaginilor polițiștii efectuează verificări pentru identificarea bărbatului care apare în imagini și stabilirea situației de fapt și de drept, urmând a fi aplicate măsurile legale, ce se impun în acest caz„, au transmis reprezentanții IPJ Caraș Severin.

Autorul incidentului din Reșita a fost identificat

În urma cercetărilor, polițiștii din Caraș-Severin l-au identificat pe autor. Conform primelor informații acesta ar avea 20 de ani.

Un incident similar a avut loc în urmă cu o lună, în apropierea unui liceu din Soroca. În miezul zilei, mai multe focuri de armă s-au auzit chiar lângă curtea școlii în care se aflau elevi. În cazul respectiv, doi șoferi au ajuns la un conflict major în trafic. Unul dintre aceștia a scos o armă și a tras, nimerind în piciorul celui de-al doilea șofer. Oamenii legii au fost alertați de pietonii speriați. În urma scandalului, victima a fost transportată la spital âi operată de urgență.