Noi detalii despre tânăra găsită moartă într-un apartament. Principalul suspect și-a recunoscut fapta

Noi detalii despre tânăra găsită moartă într-un apartament. Principalul suspect și-a recunoscut fapta Crimă. Sursa foto: Arhiva EVZ

Crimă Timișoara. Anchetatorii au stabilit că studenta găsită moartă într-un apartament din Timişoara a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit. Principalul suspect este iubitul fetei, student şi el la Medicină, la fel ca ea. Acesta și-a recunoscut fapta.

Crimă în Timișoara. A fost ucisă cu cuțitul

Tânăra ucisă avea 21 de ani, era din Baia de Aramă şi a murit după mai multe lovituri de cuţit. Iubitul ei a fost reținut de oamenii legii. Acesta este fiul proprietarei apartamentului în care locuia studenta.

ambulanta

Sursa foto Dreamstime

Anchetatorii au declarat ca cei doi erau împreună de anul trecut şi s-au certat foarte tare în ultimul timp şi, cel mai probabil, a fost ucisă din gelozie. Vineri seară, Două tinere care locuiau cu o prietenă într-un apartament închiriat pe bulevardul Dragalina, lângă Gara de Nord din Timişoara, s-au întors, vineri după-amiază, de la cursuri, dar au găsit uşa încuiată şi nu au putut intra. Au sunat-o pe prietena lor cu care locuiau, însă aceasta nu a răspuns.

Prietenele ei au sunat la 112

În cele din urmă cele două au reuşit să deschidă uşa şi să pătrundă în interiorul apartamentului, iar pe pat, într-una dintre camere şi-au găsit colega moartă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cele două au sunat imediat la numărul de urgenţe 112, iar poliţiştii ajunşi la faţa locului au început cercetările, în timp ce cadavrul tinerei a fost preluat de medicii legişti care vor stabili cauza decesului.

Ionel Ganea

Sursa foto: Arhiva EVZ

Și un bărbat din Timișoara a murit

Tot vineri, pe strada Cugir, de pe Calea Aradului din Timişoara, un bărbat aflat pe stradă l-a văzut pe amicul său căzut la pământ, în faţa blocului. S-a apropiat pentru a afla dacă acesta are nevoie de ajutor, însă era mort. Imediat a sunat la numărul de urgenţe 112, iar la faţa locului au sosit poliţişii care au deschis o anchetă.

Din primele informaţii pe corpul bărbatului mort nu au fost găsite urme de violenţă.

„La data de 22 martie a.c., în jurul orei 14:09, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Cugir din Timişoara ar fi observat o persoană decedată în faţa unui imobil. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 68 de ani, decedat. Pe trupul bărbatului nu ar fi fost identificate urme vizibile de violenţă”, a transmis IPJ Timiş