Moarte suspectă în Timișoara. O studentă a fost găsită fără suflare în apartamenul închiriat

Moarte suspectă în Timișoara. O studentă a fost găsită fără suflare în apartamenul închiriat Crimă. Sursa foto: Arhiva EVZ

Polițiștii din Timișoara au fost solicitați să intervină în zona Gării de Nord, cu privire la o moarte suspectă. O studentă a fost găsită fără suflare în locuința închiriată. Fata a fost descoperită de cele două colege care au revenit la cursuri.

Moarte suspectă în Timișoara

Oamenii legii au precizat că decesul tinerei nu este legăt de un al caz de moarte suspectă identificat cu doar câteva ore mai devreme. Cele două colege s-au întors vineri după-amiază de la cursuri, însă ușa apartamentului în care locuiau în chirie era încuiată. Au sunat-o pe cea de-a treia fată, dar aceasta nu a răspuns la telefon

Într-un final au reușit să intre în locuință, unde au făcut descoperirea macabră. Colega lor zăcea fără suflare într-una din camerele apartamentului situat pe bulevardul Dragalina, lângă Gara de Nord din Timișoara. Tinerele au sunat de urgență la numărul unic de urgență 112.

Două cazuri de moarte suspectă în Timișoara

Sursa foto: Arhiva EvZ

Găsită fără suflare

Polițiștii deplasați la fața locului au început cercetările, după care trupul neînsuflețit a fost ridicat de medicii legiști. În perioada următoarea serviciul de medicină legală va stabili cu exactitate cauza decesului. În aceeși zi, vineri 23 martie, cu doar câteva ore înainte, pe strada Cugir, de pe Calea Aradului a fost găsit un corpul neînsuflețit al unui bărbat.

Ne puteți urmări și pe Google News
Moarte suspectă în Timișoara

Sursă: Paul Fleet | Dreamstime.com

Al doilea caz de moarte suspectă în decursul a câtorva ore

Cadavrul a fost descoperit chiar de către unul dintre prietenii victimei. Bărbatul s-a apropiat pentru a-i acorda ajutor. Prea târziu însă, bărbatul murise deja. Polițiștii solicitați la fața locului au confirmat decesul bărbatului și au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările morții. Pe corpul bărbatului nu au fost găsite urme de violență.

„La data de 22 martie a.c., în jurul orei 14:09, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada Cugir din Timişoara ar fi observat o persoană decedată în faţa unui imobil.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, fiind identificat un bărbat, în vârstă de 68 de ani, decedat. Pe trupul bărbatului nu ar fi fost identificate urme vizibile  de violenţă”, a transmis IPJ Timiş. Trupul neîsufleţit a fost preluat şi dus la Institutul de Medicina Legală pentru a se stabili cauza decesului.