Cât costă geaca de rafie a Deliei. Fanii sunt șocați

Cât costă geaca de rafie a Deliei. Fanii sunt șocați Sursa foto Instagram

Delia și-a șocat, din nou, fanii cu hainele ei excentrice. Recent, artista s-a pozat într-o geacă de rafie și a fost aspru criticată de internauți. Ei au spus că nu înțeleg cum poate cântăreața să poarte așa ceva și de unde își cumpără aceste ținute urâte.

Delia, îmbrăcată într-o geacă de rafie

Creația aparține unul brand cunoscut, iar prețul oficial al unui astfel de obiect vestimentar este de 1.200 de lei. Acum, geaca este la reducere și costă doar 450 de lei, potrivit informațiilor găsite pe site-ul respectivului brand.

delia

Sursa foto Instagram

„Doamna Delia, să mai lăsați sacoșe de astea, să nu le transformați în haine pe toate, că nu mai are mama cu ce să îmi trimită zacuscă și șorici în străinătate. Vă pup ,doamna Delia.” /„Abia aștept să mă vadă bunica mea cum îi port traista” / „A zis mamaie să îi aduci plasele înapoi. Că dacă le rupi nu știe ce îți face, dar îți face…”, au fost câteva dintre comentariile internauților de pe Instagram.

Nu e prima dată când Delia își șochează fanii

Artista și-a achiziționat și celebrele Big Red Boots, în varianta galbenă, din noua colecție a brandului MSCHF în colaborare cu Paris Hilton. Sunt cizmele care au creat isterie pe rețelele de socializare când au fost lansate și pe care le-a purtat și solistul Maluma.

Ne puteți urmări și pe Google News
delia cizme galbene

Sursa foto Instagram

Această pereche de încălțăminte costă aproximativ 500 de euro. Fanii n-au putut înțelege alegerea artistei și și-au exprimat dezgustul: „Luptă împotriva poluări și pentru mediu și ea se încalță cu 10 kile de cauciuc pe un picior. Când văd lucrurile astea, îmi vine să rămân în Spania și să nu mă mai întorc niciodată în țară”, „Numai ea putea purta așa ceva”, „Când îți ia maică-ta cizme să îți fie bune și la anu”, „Curiozitatea mea e dacă le porți cu șosete sau fără”, „Ce faci cu ei după ce ți-ai făcut pozele? Presupun că nu îi mai porți”.

delia

Sursa foto Instagram

Și-a mai cumpărat o pereche

Cântăreața n-a fost interesată de părerea fanilor și și-a cumpărat și o pereche de cizme gri, tot de la brandul MSCHF. Și această pereche de cizme gri purtată de artistă are un preț destul de piperat, de aproximativ 350 de euro, și sunt predominant din cauciuc.