Linia 41, blocată pe sensul spre Piața Presei. Zece tramvaie, afectate

Linia 41, blocată pe sensul spre Piața Presei. Zece tramvaie, afectate Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Duminică dimineață, linia 41 a fost blocată pentru o perioadă de zeci de minute din cauza unei defecțiuni la unul dintre tramvaie.

Din primele informații se pare că a fost vorba despre o problemă la garnitură, care a făcut imposibil ca tramvaiul să se mai deplaseze. În prezent, se depun eforturi pentru a scoate tramvaiul din circulație și a remedia blocajul provocat în trafic.

Linia 41 din Capitală, blocată

Totul s-a întâmplat pe Șoseaua Virtuții, pe sensul spre Piața Presei. Peste zece tramvaie au rămas astfel blocate din cauza defecțiunii.

Reprezentanții STB au comunicat imediat după defecțiune că vor pune un autobuz în funcțiune, numărul 641, care să înlocuiască tramvaiele de la linia 41 care nu au mai putut funcționa.

Ne puteți urmări și pe Google News

De altfel, problemele nu sunt noi pentru tramvaiele de pe această linie.

Linia 41

Sursa foto: EVZ

Blocaj de 47 de minute a tramvaielor

Un blocaj de 47 de minute pe linia 41 de tramvai a avut loc și în luna ianuarie. Blocajul a fost cauzat după un eveniment de circulație, potrivit anunțului făcut atunci de Societatea de Transport Bucureşti (STB).

„Linia 41 - blocată în zona Bd. Mărăşti/Bd. Mareşal Averescu, pe sensul spre Ghencea. Cauza: eveniment de circulaţie”, a scris STB, tot pe Twitter.

De altfel, la începutul lunii martie, STB îi anunța pe bucureșteni că linia de tramvai este blocată. Tramvaiele nu au putut înainta deoarece un tramvai s-a defect pe șine.

Linia 41

Sursa foto: Razvan Valcaneantu/EEC

„Linia 41, cea care face legătura vestul de nordul Capitalei, este blocată a la acest moment. Mijloacele de transport public de suprafață au rămas împotmolite în zona Piața Crângași din Sectorul 6”, conform informațiilor transmise de către Societate de Transport București (STB).

Cei care folosesc în mod normal această rută, au fost sfătuiți să caute rute alternative de transport.

Linia de metrou ușor are un total de 15 stații în care efectuează opriri, circulând între terminalele „Ghencea” și Piața Presei.