Europa League. S-au tras la sorţi optimile de finală. Cu cine vor juca AS Roma, AC Milan şi Benfica

Europa League. S-au tras la sorţi optimile de finală. Cu cine vor juca AS Roma, AC Milan şi Benfica Europa League. Sursa foto: Facebook- UEFA Europa League

Europa League. S-au tras la sorţi optimile de finală ale UEFA. Liverpool, AC Milan, Bayer Leverkusen şi Benfica şi-au aflat adversarele din drumul spre marea finală, care va avea loc pe 22 mai, pe Dublin Arena.

Europa League. S-au tras la sorţi optimile de finală ale UEFA. AS Roma joacă împotriva echipei Brighton. Benfica înfruntă Rangers. Confruntările din optimile de finală Europa League s-au stabilit, vineri, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon.

Liverpool va avea meci cu Sparta Praga, iar Benfica se va duela cu fosta echipă a lui Ianis Hagi, Rangers. Liderul din Liga Portugal, Benfica, a avut şansă la tragerea la sorţi. Pe Da Luz vine Qarabag.

Rezultatele tragerii la sorţi de la Nyon:

Europa League. Mai jos vă prezentăm toate confruntările în urma cărora se vor decide echipele calificate în sferturi”:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Sparta Praga (Cehia) - Liverpool (Anglia)
  • Olympique Marseille (Franţa) - Villarreal (Spania)
  • AS Roma (Italia) - Brighton (Anglia)
  • Benfica Lisabona (Portugalia) – Glasgow Rangers (Scoţia)
  • Freiburg (Germania) - West Ham (Anglia)
  • Sporting Lisabona (Portugalia) - Atalanta (Italia)AC Milan (Italia) - Slavia Praga (Cehia)
  • Qarabag (Azerbaidjan) – Bayer Leverkusen (Germania)

Meciurile din optimile de finală ale Europa League se vor disputa la 7 şi 14 martie.

Ar putea fi o imagine cu fotbal, fotbal şi textEuropa League. Sursa foto: Facebook

Sparta Praga a eliminat-o pe Galatasaray şi s-a calificat în optimi

Europa League. Echipa cehă Sparta Praga a învins joi, pe teren propriu, scor 4-1, formaţia turcă Galatasaray Istanbul, în manşa secundă a play-off-ului din Liga Europa, calificându-se în optimi.

Praghezii au marcat primii, prin Angelo Preciado, în minutul 8, dar turcii au egalat repede, în minutul 16, când a înscris Abdulkerim Bardakci, gol care a avut nevoie de confirmarea VAR pentru a fi validat. Turcii păreau că deţin controlul, însă Kaan Ayhan a primit cartonaş roşu şi a fost eliminat în minutul 68, după ce primise iniţial galben, însă decizia a fost întoarsă de VAR.

Ar putea fi o imagine cu fotbal, fotbal şi textEuropa League. Sursa foto: Facebook

Sparta a profitat şi Indrit Tuci a făcut 2-1 în minutul 74, egalând situţia la general, pentru ca Lukas Haraslin să înscrie golul calificării în minutul 80. Cehii au mai marcat şi un bonus, în minutul 90+6 şi Sparta s-a impus cu 4-1, iar cu 6-4 la general merge în optimile competiţiei, potrivit as.ro.