Dorinel Munteanu nu are voie la stadion. Diagnosticul medicilor îl ține în casă

Dorinel Munteanu nu are voie la stadion. Diagnosticul medicilor îl ține în casă Dorinel Munteanu. Sursă foto: Facebook

Dorinel Munteanu, antrenorulul Oțelului Galați, a ajuns la spital după meciul pierdut de echipa sa în fața lui Dinamo București. Tehnicianul a fost pus sub perfuzii, iar medicii au decis că trebuie să se trateze acasă, fără să iasă în aer liber.

Dorinel Munteanu, antrenorul Oțelului Galați trebuie să se trateze la domiciliu. Medicii i-au interzis să iasă din casă și, cu atât mai mult, să participe la antrenamentele echipei sale de fotbal.

Dorinel Munteanu tratat la domiciliu

Antrenorul echipei Oțelul Galați s-a simțit rău, duminică, după înfrângerea suferită în fața lui Dinamo București. Dorinel Munteanu a fost și eliminat ca urmare a injuriilor pe care le-a adresat arbitrilor.

După meci, el a lipsit de la conferința de presă, iar ulterior s-a aflat că a fost internat. Munteanu a fost dus la spital și pus sub perfuzii, iar acum se află sub tratament. Mai mult, medicii i-au interzis să iasă din casă și să meargă la antrenamente pe perioada bolii. Drept urmare, echipa este pregătită de stafful său, după cum s-a anunțat într-un comunicat oficial.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dorinel Munteanu a avut o perioadă dificilă pe banca Oțelului. Ultimele două deplasări din SuperLiga la fotbal s-au încheiat cu tot atâtea înfrângeri. Gălățenii au pierdut cu Rapid (1-2) și cu Dinamo (1-3), ajungând pe locul 11. Oțelul este despărțit de 4 puncte de ocupanta locului 6, Petrolul, ultimul de play-off.

Otelul Galați

Sursa foto: Facebook/Bogdan Popa

Diagnosticul medicilor din Galați

Medicii gălățeni i-au descoperit antrenorului Dorinel Munteanu mai multe probleme de sănătate. Conform gsp.ro, diagnosticul faces referire la traheobronșită cu viroză respiratorie și nevralgie Arnold.

Nevralgia Arnold, cunoscută și ca nevralgie occipitală este o inflamație sau o iritație a nervilor occipitali. Aceștia străbat întregul scalp pornind din partea superioară a coloanei vertebrale. Afecțiunea provoacă dureri în partea din spate a capului, la ceafă sau la baza craniului, fiind de multe ori confundată cu o migrenă.

În aceste condiții, având în vedere interdicția medicilor, Dorinel Munteanu ar putea să nu participe la meciul cu Farul Constanța, în deplasare. De altfel, chiar dacă ar fi prezent, el nu ar sta pe bancă, ci în tribună, din cauza cartonașului roșu primit.

Pentru a face deplasarea cu echipa, Munteanu are nevoie de acordul medicilor, care depinde de evoluția stării sale de sănătate.

Oțelul Galați

Oțelul Galați Sursa foto: SC Oțelul Galați

Dorinel Munteanu suspendat la meciul cu Dinamo

Antrenorul echipei Oțelul Galați a primit un cartonaș roșu la meciul jucat împotriva lui Dinamo București. Oțelul a pierdut cu scorul 3-1, iar Dorinel Munteanu nu și-a putut stăpâni nervii. În minutul 73 al partidei, pierdută cu 3-1, a fost eliminat de arbitrul Andrei Moroiță. Nemulțumit de o decizie a „centralului”, el a protestat de pe margine. Iar arbitrul i-a dat cartonaș galben, în primă fază, urmat de un roșu pentru că a continuat cu injurii.

Apoi, într-un gest lipsit de fair-play, i-a întins mâna asistentului, retrăgând-o, batjocoritor, chiar când acesta se pregătea să i-o strângă, în semn de salut. Pentru atitudinea sa, Dorinel Munteanu riscă o suspendare de trei etape.

Cu atât mai mult cu cât, la meciul cu Rapid i-a numit pe suporterii grupării din Giulești „bronzați”, un cuvânt cu conotații rasiste.