Bătaie ca-n codru în capitală. Doi șoferi si-au împărțit pumni mai ceva ca în vestul sălbatic. Video

Bătaie ca-n codru în capitală. Doi șoferi si-au împărțit pumni mai ceva ca în vestul sălbatic. Video

Ziua îndrăgostiților a fost cu mare ghinion pentru doi șoferi. Din cauza unei divergențe în trafic cei doi au ajuns să își împartă pumni și picioare fără nicio jenă.

Doi șoferi s-au bătut în toată regula pe unul dintre principalele bulevarde din Capitală. Potrivit procurorilor de la PSJ1, incidentul ar fi pornit de la o divergență în trafic. Cele două mașini s-au oprit iar cei doi au coborât destul de supărați.

Totul a fost surprins de un martor ocular la incident. După ce și-au spus cel mai probabil ce aveau pe suflet, unul dintre șoferi se îndreaptă către mașina sa, în timp ce este urmat de celălalt. Cel care era în mașină caută ceva de zor, în timp ce șoferul din afara mașinii își tot varsă amarul.

Prețurile parcărilor au atins cote maxime. Sursă foto: Arhivă EVZ

Prețurile parcărilor au atins cote maxime. Sursă foto: Arhivă EVZ

Cei doi șoferi s-au bătut fără jenă

În cele din urmă, șoferul din mașină scoate o bâtă cu care începe să dea cu nesaț în celălalt șofer care este cu un cap mai înalt ca el. Șoferul lovit se retrage ușor, pentru ca în cele din urmă să riposteze și el. Îl lovește pe șoferul care avea cu bâta cu piciorul și în cele din urmă îl bagă între alte două mașini, unde încearcă să îl potolească.

Ne puteți urmări și pe Google News

”Inculpații au exercitat acte de agresiune unul împotriva celuilalt, în sensul că primul inculpat l-a lovit în mod repetat pe cel de-al doilea inculpat în zona capului și a toracelui, iar cel de-al doilea inculpat l-a lovit în mod repetat pe primul în zona capului.

Ambii bărbați sunt cercetați sub control judiciar

I-a provocat un traumatism la nivelul lobului temporal stâng, cei doi inculpați tulburând astfel ordinea și liniștea publică”. Drept urmare procurorii au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor doi participați violenți la trafic.

Ei au fost și prezentați cu propunere de arestare preventivă magistraților. Cu toate acestea judecătorii au decis că măsura controlului judiciar este suficientă pentru ca cei doi să își învețe lecția.

Procurorii pot contesta decizia judecătorilor, cel mai probabil, această contestație se va judeca săptămâna viitoare.