Paula Seling, dezvăluiri despre fetița adoptată și o dragoste la prima vedere

Paula Seling, dezvăluiri despre fetița adoptată și o dragoste la prima vedere Paula Seling Sursa foto. Facebook

Cântăreața Paula Seling a transmis un mesaj de dragoste, special, la aniversarea fiicei sale. Micuța a fost adoptată în anul 2016, de artistă și fostul soț. Chiar dacă între timp căsătoria Paulei cu Radu Bucura s-a încheiat, cei doi au o relație specială cu fiica lor, Elena.

Paula Seling a devenit mamă în urmă cu câțiva ani, în 2016. Atunci a hotărât, împreună cu fostul soț, să adopte o fetiță. Micuța Elena le-a cucerit inima celor doi încă din primele momente. Chiar dacă, între timp, căsnicia artistei s-a destrămat, fetița a rămas centrul universului său.

Paula Seling, mesaj emoționant la aniversarea fiicei sale

Elena, fiica artistei, a împlinit vârsta de 10 ani, iar cu acest prilej, Paula a ținut să-i transmită toată dragostea sa. A făcut-o prin intermediul unui mesaj de felicitare, cu prilejul acestei aniversări, pe care l-au putut urmări toți fanii cântăreței.

„Da, îți spun zilnic că te iubesc. Și tu, la fel. Pentru că o floare hrănită cu iubire, lumină și bucurie crește mare și frumoasă. Da, cred că Cerul ne-a adus împreună într-o zi în care destinele noastre s-au schimbat. Tu ne-ai învățat ce înseamnă iubirea pură. Tu ne-ai învățat bucuria absolută, dăruirea totală, dar și grija cea mai arzătoare pentru siguranța celui mai drag suflet.

Ne puteți urmări și pe Google News

Îți multumim că ne-ai ales pe noi să îți fim părinți. Te iubim până la Cer și înapoi. La mulți ani, Elena! Să fii fericită și sănătoasă, draga noastră. Ești o minune”, a scris Paula Seling într-o postare pe Facebook și Instagram.

Dragoste la prima vedere

În urmă cu aproximativ un an, artista Paula Seling a vorbit despre adopția micuței Elena, fiica sa, în 2016. De regulă o persoană foarte discretă în viața personală, ea a acceptat să povestească despre aceste momente. Ea a povestit despre trăirile pe care le-a încercat atunci când, împreună cu Radu Bucura, au cunoscut-o pe Elena.

Paula Seling spune că atât ea, cât și Radu Bucura, fostul ei soț, au fost cuceriți din prima clipă de fetiță. Ea a mărturisit că lucrurile nu au fost atât de simple. Pentru a ușura acomodarea micuței, pe atunci în vârstă de 3 ani, cu noua familie, a apelat și la un psiholog.

„Noi ne-am dorit un copil, să fie cel trimis nouă, iar când am văzut-o pe Elena, am știut, din prima clipă, că e a noastră. De altfel, seamănă foarte tare cu tatăl ei, așa că mi se pare că a fost trimisă special pentru noi. (...) Am iubit-o din prima clipă. Nu a fost nevoie de alte căutări. Elena ne-a îmbrățișat și iubit, la fel, din prima clipă. Am beneficiat de ajutorul asistentei maternale, care ne-a ușurat mult acomodarea. Au fost momente mai dificile, pe care le-am depășit, dar acum totul este bine”, povestea Paula Seling pentru revista Viva.

Elena Seling

Sursa foto: Facebook/Paula Seling

Paula Seling despre procesul de adopție

Artista a dat detalii despre procesul de adopție, despre pașii pe care a trebuit să-i urmeze până în momentul în care Elena a devenit, oficial, fiica lor. Ea a vorbit despre testele și analizele psihologice pe care au trebuit să le depășească. Paula Seling a spus că procedurile nu au durat, însă, foarte mult și au reușit să le depășească destul de repede.

„Procesul e minuțios, cu teste și analize psihologice, fizice. Dar nu a fost greu. Am fost foarte nerăbdători, ambii părinți, și am reușit, printr-un program special, să adoptăm destul de repede”, a mai povestit Paula Seling.

Cântăreața a mai povestit, la vremea respectivă, că fetița trece prin toate fazele prin care trece un copil de vârsta ei. Elena a reușit să se adapteze perfect vieții de familie. Și, ca orice părinte, artista își făcea griji cu privire la viitorul Elenei, dacă va reuși să-și valorifice tot potențialul și talentele.

„Este un copil iubit, dorit, purtat în inimă și născut, metaforic, în familie, prin dragoste. Fiecare zi vine cu emoții diverse. Personal, mă întreb, cu fiecare decizie, dacă fac ceea ce trebuie. Și, apoi, mă gândesc că singura lege ce nu greșește este cea a iubirii. Temerile mele sunt legate de viitorul ei, dacă vom reuși să o îndrumăm spre valorificarea totală a talentelor ei, care să îi aducă satisfacție și fericire la vârsta adultă”, a mai mărturisit Paula Seling.