Farul Constanța, surpriză pentru copilul surprins plângând la meciul cu Dinamo. „Ține mult la echipă”

Farul Constanța, surpriză pentru copilul surprins plângând la meciul cu Dinamo. „Ține mult la echipă” Farul Constanta. Sursă foto: Facebook

Farul Constanța i-a pregătit „o surpriză de neuitat” micuțului care a fost surprins plângând la meciul de aseară cu Dinamo.

Farul Constanța a pregătit o surpriză pentru copilul surprins plângând la meciul cu Dinamo. Tatăl băiețelului susține că a fost contactat deja de reprezentanții clubului constănțean.

Un băiețel a plâns în hohote pentru Farul Constanța

În timpul meciului dintre Farul Constanța și Dinamo, un băiețel a fost surprins plângând în hohote. Fan al clubului din Constanța, micuțul a izbucnit în plâns, după ce echipa adversă a marcat un gol.

În urma imaginii devenite virale în mediul online, echipa constănțeană a cerut ajutorul pe paginile de socializare pentru a-l găsi pe micuț.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Șterge-ți lacrimile, copile!

Clubul nostru îl caută pe puștiul din imagine, care a plâns în tribune la meciul de aseară, pentru a-i oferi o surpriză de neuitat!

Cine îl cunoaște sau are informații despre acesta este rugat să ne trimită un mesaj în privat!”, se arată în postarea publicată pe pagina de socializare a Clubului.

Farul Constanța

Farul Constanța. Sursă foto: Facebook

Imaginea virală de la meciul Farul Constanța – Dinamo

Băiețelul a fost surprins plângând în tribune atunci când echipa Farul Constanța a fost învinsă pe terenul de acasă de echipa Dinamo București, cu scorul de 2-0 (1-0), în ultimul meci din etapa a 25-a a Superligii de fotbal.

După ce imaginea copilului în lacrimi a devenit virală pe Facebook, înduioșând întreaga țară, clubul Farul a făcut o postare pe pagina sa în care a anunțat că îl caută pe micuț pentru a-i oferi o surpriză de neuitat.

Postarea a fost distribuită de sute de ori și în cele din urmă a ajuns la micul destinatar, Victor Dumitru Dinu, poreclit „Dumi” de către părinții săi, un băiețel de șase ani cu inima frântă când și-a văzut echipa favorită învinsă pe teren.

Dinamo a învins Farul Constanța. Sursa foto captură ecran

De ce plângea Dumi

Tatăl băiețelului a povestit de ce plângea, de fapt, acesta:

„Dumi plângea pentru că au înscris cei la la Dinamo al doilea gol. Este emotiv și ține mult la echipa Farul. Cei de la club au reușit să ia legătura cu mine și îi vor pregăti o supriză frumoasă, ca să nu mai fie supărat", a declarat tatăl, pentru „Adevărul".

Tatăl copilului spune că acesta e pasionat de fotbal, iar echipa sa preferată este Farul Constanța.

„Îi place fotbalul de mic, îl iau cu mine la echipă, la Progresul Osmancea din Liga a 5‑a, unde joc eu. De la anul, îl voi înscrie și pe el la un club sportiv, să joace fotbal", a mai spus Alexandru Dinu pentru sursa anterior menționată.

Astfel, pasiunea pentru fotbal a fost moștenită de la tată la fiu. Ca orice suporter dedicat, Dumi își are și el favoritul: fotbalistul său preferat este Luca Banu, jucător la echipa Farul.

Dumi este elev la Școala Generală Jean Bart din Constanța și este mândria părinților săi. Aceștia spun că băiețelul lor este un copil extraordinar și un suporter devotat al echipei Marinarilor.