Copilul lui Paris Hilton, răsfățat de Kim Kardashian. Haine de mii de dolari

Copilul lui Paris Hilton, răsfățat de Kim Kardashian. Haine de mii de dolari Kim Kardashian . Sursa foto: Dreamstime.com

Kim Kardashian îi răsfăță copilul prietenei ei Paris Hilton cu ținute scumpe Fendi pentru prima lui aniversare. Cele două staruri au devenit apropiate de când au devenit mame, Kim fiind cea care a ghidat-o pe Paris în maternitatea surogat.

Kim Kardashian se distrează, mai nou, alegând ținute și accesorii pentru bebeluși. Totul i se datorează băiețelului lui Paris Hilton pe care vedeta simte nevoia să îl răsfețe. Iar când vine vorba de cheltuit, Kim nu are opreliști și alege doar ce e mai scump.

Fendi este un brand de modă de lux renumit, cunoscut pentru prețurile sale ridicate. Iar majoritatea hainelor pentru copii începând de la 1.000 USD sau mai mult. Alte accesorii pot ajunge la câteva zeci de mii de dolari.

Spre exemplu un cărucior cu logo ce costă 34.000 de dolari. De altfel, brandul este renumit pentru prețurile foarte mari pe care le practică. Practic este un simbol al luxului și rafinamentului, potrivit fondatorilor lui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Kim nu se uită la bani când vine vorba de Phoenix

Cea care a făcut publice informațiile legat de cadou este Paris, care le-a arătat internauților ce daruri a primit micuțul. Într-un clip sunt și hăinuțele de la Kim, practic o serie de ținute Fendi în miniatură.

”Phoenix o să fie încântat de acestea!” a spus Paris. Ținutele includ un hanorac albastru cu pantaloni de trening asortați plus un tricou polo cu dungi negre și aurii pentru a se potrivi cu o pereche de pantaloni bej. Paris a arătat, de asemenea, un card care a fost semnat de Kim. Dar și de cei patru copii ai săi, North, Saint, Chicago și Psalm.

Paris Hilton, mamă pentru a doua oară. Fanii au fost uimiți

Paris Hilton. Sursa foto: Instagram

Paris are doi copii cu mama surogat

De când ambele vedete au devenit mame, Paris și Kim au devenit în mod clar mai apropiate. În ciuda faptului că au crescut împreună în lumina reflectoarelor. Paris a creditat-o ​​chiar pe Kim pentru că a introdus-o în maternitatea surogat.

Kim a folosit o mamă surogat pentru cei mai mici dintre copii săi. Paris Hilton a ales ca ambii săi copii să fie născuți de o mamă surogat după ce a mărturisit că are fobie de sarcină.