Milionarul care a trecut de la taximetrie la afaceri. Cum a făcut un munte de bani

Milionarul care a trecut de la taximetrie la afaceri. Cum a făcut un munte de bani Milionar. Sursa foto: Dreamstime.com

Bela Urasi este unul dintre cei mai controversați milionari autohtoni. Acesta trăiește în lux și opulență, dar stă departe de lumea mondenă. Totuși, afaceristul clujeanul atrage toate privirile, mai ales în trafic.

Bela Urasi este unul dintre cei mai discreți milionar din țara noastră. Afaceristul clujan asta departe de lumina reflectoarelor, însă nu a rămas în anonimat. Acesta este  extrem de cunoscut pe plan local, dar și în Capitală. Recent, clujeanul a făcut o achiziție impresionantă.

Bela Urasi, bolid de peste 800.000 de euro

Cu toate că acum se află pe lista celor mai bogați români, în trecut, Bela Urasi a avut o meserie obișnuită.  Acesta a lucrat ca taximetrist, însă apoi a dezvoltat compania de cablu Astral.

După vânzarea societății respective, acesta ar fi câștigat aproximativ 60 de milioane de dolari.  Ajuns la un asemenea nivel milionarul ai investit în terenuri și proprietăți, însă și în bolizii de lux.  Recent, acesta s-a remarcat în trafic cu spectaculosul Rolls Royce Spectre.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pasionat de mașini

Ca majoritatea milionarilor, Bela Urasi nu face rabat de la această caracteristică. Afaceristul este pasionat de bolizii de lux, drept dovadă, acesta a făcut recent achiziția unui Rolls Royce Spectre. Un asemenea exemplar ajunge la prețul de 800.000 de euro, aproape cât 8 apartamente în Capitală.

Mașina vine la pachet cu dotări  demne de bugetul unui milionar de talia acestuia. Nu este singura bijuterie din garajul lui. Urasi mai deține și un Mercedes care valora la achiziție peste 400.000 de euro, precum și un Rolls Royce Wraith.

Milionarul care a trecut de la taximetrie la afaceri. Achiziție impresionantă

Rolls Royce Spectre. Sursa foto: Dreamstime.com

Bela Urasi, parcurs spectaculos. Cum a făcut averea

Afaceristul a deținut 11 firme, trei dintre acestea fiind în prezent active. Restul au fost radiate în ultimii ani.

Cu toate că preferă să stea departe de lumea mondenă, numele milionarului a fost legat de un scandal uriaș. În 2013 acesta a divorțat de fosta lui soție, fiind acuzat inclusiv de agresiune. Femeia susținea că acesta era extrem se zgârcit.

Milionarul care a trecut de la taximetrie la afaceri. Achiziție impresionantă

Bela Urasi. Sursa foto: Arhiva EVZ

„Plecam în concediu şi erau zile în care nu aveam ce să mâncăm, nu aveam bani. Ajungeam să mergem într-o alimentară, să cumpărăm brânză topită, pe care o mâncam cu degetele. Când se enerva, ne tăia toate resursele. Eram terorizate, tremuram numai când îl auzeam că venea”, spunea fosta lui soție.

Cu toate că are o avere impresionantă, afaceristul nu s-a afișat cu vreo prezență feminină cunoscută.