Ministerul de Interne, ironizat pentru o postare din mediul online. Val de critici

Ministerul de Interne, ironizat pentru o postare din mediul online. Val de critici Sursa foto: Arhiva EvZ

Ministerul de Interne a devenit ținta ironiilor pentru o postare în care este prezentată salvarea unei pisici. Acțiunea a fost realizată de polițiștii din Eforie, însă modul în care aceasta a fost conturată în mediul online, a condus la valul de critici din partea internauților.

Ministerul de Interne a devenit ținta unui val de ironii în mediul online. Glumele au curs după ce pe pagina oficială a MAI a fost descrisă o acțiune a polițiștilor din Eforie. Aceștia au găsit un pui de pisică rătăcit, la solicitarea tatălui unei copile.

Ministerul de Interne, ținta ironiilor după o acțiune din Eforie

Modul în care e scrisă postarea, precum și prezentarea acțiunii ca o reușită, au fost două dintre aspectele care i-au scandalizat pe internauți. Mulți dintre cei care au intrat pe pagina ministerului nu au ezitat să ridiculizeze demersul.

Ministerul de Interne, ironizat pentru o postare legată de salvarea unei pisici. Critici din partea internauților

MAI. Sursa foto: Razvan Valcaneantu EEC

Postarea care a stârnit amuzamentul, dar și criticile dure ale unor internauți este legată de salvarea unui pui de pisică. Animalul de companie a fost găsit de un polițist, după ce acesta a fost rugat de părintele unei fetițe.

Ne puteți urmări și pe Google News

Val de critici

Conform postării de pe internet, polițistul a răspuns rugăminților părintelui, căutând puiul de pisică. De altfel, animalul de companie a fost găsit în mai puțin de o oră, descriu cei de la Ministerul de Interne.

„Dimineață, tatăl Ioanei, o fetiță de 9 ani, din Eforie a intrat în sediul poliției. – Nu îmi pot opri fata din plâns, vă rog să mă ajutați! – Ce s-a întâmplat? l-au întrebat polițiștii. – Cred că cineva i-a furat pisica fetei mele. Vă rog să mă credeți că nu veneam la dumneavoastră, dar chiar nu pot să o liniștesc. Polițiștii s-au mobilizat imediat și, în mai puțin de o oră, au găsit puiul de pisică. Nu fusese furat, doar se rătăcise. Au mers apoi la casa fetiței.A răspuns chiar ea la ușă, încă mai plângea. -Tu ești Ioana?-Da! a răspuns fetița. -Am găsit pisica ta! Cu lacrimi în ochi, dar de data aceasta de bucurie, strângând pisica la piept, Ioana le-a mulțumit polițiștilor. Știm că acest caz poate părea banal, dar ce sentiment frumos este să știi că ai redat zâmbetul pe chipul unui copil!”, arată postarea de pe pagina MAI.

Ministerul de Interne, ironizat pentru o postare legată de salvarea unei pisici. Critici din partea internauților

Acțiunea de la Eforie. Sursa foro: Facebook / MAI

Ministerul de Interne, ridiculizat în online

Reacțiile ironice n-au întârziat să apară, imediat după publicarea poveștii.

„Superb, sigur o să știu unde sun dacă-mi pierd ceva, eventual cheile” /  „Încă un caz imposibil de rezolvat de Brigada Diverse și câinele Costel!” / „La pisici pierdute sunteți ași, da’ când e de potolit un interlop mienunați ca pisicuțele rătăcite! ”, au fost doar câteva dintre comentariile celor care au citit postarea făcută pe pagina oficială a MAI.

De asemenea, nu au lipsit reacțiile legate de numărul infractorilor neprinși încă de polițiștii. Mulți dintre internauți au lăsat de înteles că aceștia se concentrează pe cazuri mai puțin importante, în timp ce numeroase dosare sunt nesoluționate.

„Pe criminalul de la Arad l-ați găsit? Dar pe hoții din București și Ploiești îi caută cineva. La circulație mai aveți angajați? Că îi vedem doar la constatări.” / „Mobilizarea asta imediată intră cumva în fișa postului pentru care sunt plătiți din banul public? Ați terminat de prins toți infractorii de ați trecut la căutat pisici pierdute?” / „La pisici pierdute sunteți ași, da’ când e de potolit un interlop mieunați ca pisicuțele rătăcite. ”, au scris alți internauți.

Nu este prima dată când Ministerul de Interne devine ținta ironiilor pentru acest gen de postări.