Wizz Air introduce zboruri către trei destinații din Germania. Care sunt prețurile

Wizz Air introduce zboruri către trei destinații din Germania. Care sunt prețurile Wizz Air. Sursa foto: Arhiva EVZ

Începând cu sezonul estival, compania aeriană Wizz Air va adăuga trei noi destinații din Germania la lista sa de zboruri disponibile. Această decizie vine în contextul participării echipei naționale a României la Campionatul European de Fotbal.

Asta înseamnă că fanii fotbalului vor putea zbura cu Wizz Air către Munchen, Koln și Frankfurt, atât din București, cât și din Cluj-Napoca. Zborurile către Germania vor fi operate în zilele de 17, 22 şi 26 iunie.

Wizz Air va zbura în Munchen, Koln și Frankfurt

„Compania aeriană va opera zboruri de la Bucureşti şi Cluj-Napoca spre meciuri în zilele de 17, 22 şi 26 iunie. Fanii fotbalului care doresc să susţină echipa naţională pe stadion pot cumpăra de astăzi bilete la preţ fix pe website-ul Wizz Air şi aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene”, se arată într-un comunicat al operatorului aerian.

În ceea ce privește orele disponibile, plecările se fac dimineața.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pe 17 iunie, zborul București – Munchen va decola la ora 06.10, în timp ce zborul Cluj-Napoca – Munchen, programat și el pe 17 iunie, va fi de la ora 06.00.

Pentru ruta București – Koln, operată de Wizz Air și programată pe 22 iunie, ora de decolare este 06.55. Pe 22 iunie, zborul Cluj-Napoca – Koln va avea și el ora de decolare la 6.55.

Pentru ruta București – Frankfurt, zborul programat pe 26 iunie va pleca la ora 06.00. În aceeași zi, cei care călătoresc pe ruta Cluj-Napoca – Frankfurt vor avea zborul tot la ora 06.00.

Schimbări majore cu privire la bagajul de mână. Ce interdicții au operatorii low-cost 

Pasageri. Sursa foto: Pixabay

Pasagerii au în aceleași zile și zboruri de întoarcere

De altfel, pasionații de fotbal se pot întoarce înapoi în România, în aceeași zi, sau a doua zi de dimineață. Astfel, pe 17 iunie, aceștia pot opta pentru zborul Munchen – București, programat la ora 21.25.

Zborul de pe ruta Munchen – Cluj-Napoca, tot de pe 17 iunie, va decola la ora 21.20. Pe 23 iunie, un alt zbor Wizz Air operează pe ruta Koln – București, la ora 08.45, iar pentru ruta Koln – Cluj-Napoca avem un zbor, de asemenea, pe 23 iunie, la ora 7.55.

Pentru ruta Frankfurt – București, există un zbor pe 27 iunie, la ora 08.15. Cei care aleg ruta Frankfurt – Cluj-Napoca în aceeași zi, pe 27 iunie, vor avea zborul la ora 08.25.

WizzAir

Zboruri Wizz Air pentru Germania. Sursa foto: arhiva evz

Ce prețuri trebuie să plătească cei care aleg un zbor Wizz Air

Prețul biletelor e de 899 de lei, dus și 899 pentru biletele de întors.

„Suntem încântaţi să sprijinim fanii meciurilor de la Campionatul European din 2024, astfel încât aceştia să poată să-şi vadă favoriţii şi să-i încurajeze în persoană.

Orarul zborurilor a fost adaptat în mod special în funcţie de datele meciurilor, facilitând întoarcerea fanilor acasă”, a declarat Valeria Bragarenco, Communications Manager la Wizz Air.