Prințul Harry, pus să aleagă. Are o singură variantă

Prințul Harry, pus să aleagă. Are o singură variantă Sursa foto Arhiva EVZ

Prințul Harry a fost acuzat că a pus-o pe Meghan Markle mai presus de Familia Regală și că i-a permis să nu respecte ierarhia și protocoalele. Fosta actriță l-ar fi convins pe acesta să nu mai vorbească nici cu regele Charles.

Prințul Harry a fost criticat pentru că a prioritizat-o pe Meghan Markle mai presus de „dragostea” sa pentru Familia Regală. Un expert regal a declarat că ducele și ducesa de Sussex au provocat un adevărat scandal când au plecat din Marea Britanie și că puteau face totul cu mai multă eleganță.

Expertul regal a mai declarat că Meghan nu a respectat niciodată Familia Regală și că l-a îndepărtat pe Harry de tatăl său, regele Charles, dar și de fratele său, prințul William.

Meghan îl ține pe prințul Harry sub papuc

„Harry a fost tras în jos cu asta, Meghan nu a avut niciodată respect pentru familie, pentru ierarhie și protocoale. Harry a spus că a încercat să expună protocoalele și să le facă ușor de înțeles pentru ea, dar că nu i-a păsat, a mai spus expertul regal.

Ne puteți urmări și pe Google News
Meghan Markle, Familia regală, Prințul Harry

Prințul Harry, ținut sub papuc de Meghan. Face sacrificii ca să o impresioneze. Sursa foto: heatworld.com

Expertul a mai spus că Familia Regală s-a dat peste cap pentru a îi face pe plac lui Meghan, dar că aceasta nu a apreciat. El a declarat că Harry se simte extrem de singur și că îi e dor de familie, dar că încearcă să-i facă pe plac soției sale.

Familia Regală a încercat să-i facă pe plac, dar degeaba

„S-au dat peste cap pentru a fi amabili, dar Meghan a vrut totul în felul ei. Ei încă pretind că știu mult mai bine decât familia regală și cum să o conducă. Nu vor să aibă nicio legătură cu ei. Harry se simte singur, dar a o mulțumi pe Meghan este pe primul loc”, a mai declarat acesta.

Prinţul Harry

Prințul Harry, ținut sub papuc de Meghan. Face sacrificii ca să o impresioneze. Sursa foto: Arhiva EVZ

Meghan i-ar interzice să vorbească cu familia

El consideră că Meghan l-a convins pe Harry să nu se intereseze nici de starea de sănătate a tatălui său și a soției lui William. Kate, Prințesa de Wales, a suferit o operație abdominală săptămâna trecută, iar Regele Charles este pregătit să se trateze pentru o mărire de prostată.

„El nu a spus nimic. Am simțit că era obligat să spună 'Îmi pare foarte rău să aud că atât tatăl meu, cât și cumnata mea nu se simt bine'. Trebuia doar să spună o singură propoziție. Cred că este între ciocan și nicovală. Trebuie să-și mulțumească soția până la extrem. Cred că este foarte dificilă”, a spus expertul regal.„În adâncul sufletului său, el încă își iubește familia, dar ea este pe primul loc și asta este în regulă. Dar cred că ea cere ca el să nu aibă niciun contact cu familia.”, potrivit express.co.uk.