Primul trailer al filmului despre Amy Winehouse, „Back to black”

Primul trailer al filmului despre Amy Winehouse, „Back to black” Primul trailer al filmului despre Amy Winehouse. Faima nu i-a adus fericirea. Sursa foto Youtube

S-a lansat primul trailer al controversatului film despre Amy Winehouse, „Back to black”. Artista s-a bucurat de un succes formidabil, dar asta nu i-a adus fericirea.

S-a lansat primul trailer al filmului despre Amy Winehouse, „Back to black”. Fanii vor putea afla ce s-a întâmplat cu artista până la decesul din 2011, din cauza excesului de alcool. Documentarul se numește „Back to Black”- numele celui mai de succes album al cântăreței.

Filmul, criticat de prietenii lui Amy Winehouse

Filmul - regizat de Sam Taylor-Johnson - a fost criticat de prietenii artistei. Aceștia spun că Marisa Abel, care o interpretează pe Amy, nu seamănă suficient cu aceasta, și că nu trebuiau făcute reconstituiri ale celor mai grele momente din viața artistei. Una dintre cele mai dificile secvențe din peliculă este cea în care artista face supradoză de droguri.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Nu scriu cântece ca să ajung faimoasă. Scriu cântece fiindcă mi-e imposibil să nu fac asta.”, era mott-ul regretatei artiste Amy Winehouse.

Filmările pentru filmul „Back to Black” au început pe 16 ianuarie la Londra. Regizorul a declarat că a vrut să redea „anii plini de viață ai lui Winehouse, trăiți la Londra la începutul anilor '80 și călătoria ei spre faimă”.

Nu este prima încercare de a portretiza viața artistei

„Back to Black” nu este prima încercare de a portretiza viața regretatei artiste. În 2015 a fost lansat un documentar intitulat „Amy”, care i-a adus Oscarul regizorului Asif Kapadia, însă care nu a fost acceptat de familia artistei. În 2021 a apărut alt documentar, difuzat de postul britanic BBC și narat de mama artistei, care a marcat 10 ani de la decesul artistei.

alcool amy winehouse

Primul trailer al filmului despre Amy Winehouse. Faima nu i-a adus fericirea. Sursa foto Youtube

Amy Winehouse a murit din cauza alcoolului

Amy Winehouse a câștigat șase premii Grammy la doar 27 de ani. Ea a murit la 23 iulie, 2011, în vila sa din Londra, în urma unei intoxicații cu alcool. Aceasta a fost ani de zile dependentă de droguri și de alcool. Apropiații au dus-o de nenumărate ori la dezintoxicare, dar fără rezultat.

amy winehouse

Primul trailer al filmului despre Amy Winehouse. Faima nu i-a adus fericirea. Sursa foto Dreamstime

„Din nefericire, această cântăreaţă incredibil de talentată nu are şanse să fie ţinută minte pentru talentul ei, care era frecvent secat, ci ca fiind înecată în băutură şi tranchilizată de abuzul de droguri”, a spus jurnalistul Paul Bentley în urmă cu ceva vreme.