Jadon Sancho trece peste ruptura de Manchester United. Cum și-a surprins fanii

Jadon Sancho trece peste ruptura de Manchester United. Cum și-a surprins fanii

Jadon Sancho s-a întors la Borussia Dortmund după 3 sezoane în care a activat la Manchester United. În spatele acestei situații s-a aflat un conflict pe care sportivul l-a avut cu antrenorul Erik ten Hag. După ce s-a văzut în vechea formație, jucătorul a luat o decizie importantă pentru parcursul lui.

Jadon Sancho a lăsat în spate Manchester United și a revenit la Borussia Dortmund. Fotbalistul nu a avut parte un parcurs liniștit alături de diavolii roșii. Acesta a avut un conflict aprins cu antrenorul  Erik ten Hag. După un astfel de scandal, jucătorul pare extrem de încântat de întoarcerea la Dortmund.

Jadon Sancho, parcurs zbuciumat alături de Manchester United

Timp de trei sezoane, britanicul a purtat tricoul celor de la Manchester United. De la finalul verii, acesta a intrat într-un scandal de proporții cu antrenorul formației, acuzându-l de minciuna.

De altfel, Ten Hag l-a lăsat pe Jaron Sancho în afara lotului cu Arsenal. Antrenorul și-a motivat gestul, precizând că britanicul nu s-a antrenat suficient de mult. În replică, fotbalistul a mutat conflictul în online. Pe contul lui de Instagram, acesta a făcut mai multe postări legate de atitudinea olandezului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Se dezice de „diavolii roșii”

După înțelegerea dintre cele două formații, Sancho poate răsufla ușurat. De altfel, acesta a vrut să le arate fanilor că lasă în spate episodul neplăcut cu Manchester United și privește cu încredere spre viitor. Acesta și-a reactivat contul de Instagram și nu s-a oprit în acest punct. Britanicul a șters toate pozele cu fosta formație de pe contul personal.

 Jason Sancho trece peste ruptura de Manchester United. Cum și-a surprins fanii

Sancho, transfer la Dortmund. Sursa foto: Instagram

Mai mult Sancho și-a schimbat și fotografia de profil, alegând o imagine reprezentativă cu echipamentul Borussiei Dortmund. Fotbalistul a luat decizia de a-și șterge contul, imediat după începerea scandalului din Old Trafford.

 Jason Sancho trece peste ruptura de Manchester United. Cum și-a surprins fanii

Jadon Sancho. Sursa foto: Instagram

Jadon Sancho, împrumut pentru Dortmund

Pentru moment, britanicul se poate întoarce la la Borussia Dortmund,  sub formă de împrumut. Cele două cluburi mari au reușit să găsească o cale de înțelegere în această privință.  Conform acordului, suma totală pentru salariu și comisionul de împrumut ajung la 4 milioane de euro.

Fotbalistul s-a arătat extrem se încântat de revenirea la Dortmund.

„Când am intrat astăzi în vestiar, m-am simțit ca și cum aș fi venit acasă. Niciodată nu am pierdut contactul cu cei din conducere. Abia aștept să-mi revăd coechipierii, să joc fotbal cu zâmbetul pe buze, să asist și să înscriu goluri și să ajut BVB", a spus acesta.

La începutul carierei, jucătorul britanic a fost comparat deseori cu Messi și Ronaldo.