Ce a pățit un bărbat din Timiș. după ce i-a pus polițistului de frontieră 100 de euro în pașaport

Ce a pățit un bărbat din Timiș. după ce i-a pus polițistului de frontieră 100 de euro în pașaport Pașaport. Sursa foto: Arhiva EVZ

Un bărbat a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, după ce a încercat să mituiască un polițist de frontieră din Timiș. Acesta transporta ilegal patru migranți din Bangladesh și a încercat să îi cumpere tăcerea polițistului de frontieră.

Un bărbat a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Acesta a încercat să îi ofere mită unui polițist de frontieră din Timiș.

Individul transporta patru migranți din Bangladesh

Un bărbat a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Acesta a încercat să mituiască un polițist de frontieră din Timiș. Individul, care transporta patru migranți din Bangladesh, a crezut că omul legii va închide ochii. Din nefericire pentru el, polițistul de frontieră nu a acceptat mita și a nu a închis ochii la infracțiune.

Incidentul a avut loc pe 5 ianuarie 2024, în jurul orei 16:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Foeni, din județul Timiș.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bărbatul se afla în mașină cu patru migranți din Bangladesh, cărora le promisese că îi va duce în vestul Europei, în schimbul sumei de 4.000 de euro.

Frontieră, mașini

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru dare de mită și trafic de migranți

Bărbatul a pus cei 100 de euro în interiorul pașaportului:

„Cu ocazia controlului de frontieră în P.T.F. Foeni, inculpatul S.C. i-a dat suma de 100 de euro disimulată în interiorul pașaportului agentului de poliție S.L.S. pentru ca acesta să permită ieșirea din țară a celor patru cetățeni din Bangladesh, care nu îndeplineau condițiile pentru a putea ieși din țară", au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, potrivit Opinia Timișoarei.

Când a văzut cei 100 de euro ascunși printre filele pașaportului, polițistul de frontieră a înțeles că e vorba despre o mită.

mită, poliție

Arestat la domiciliu pentru 30 de zile

Acesta și-a alertat colegii, care au întrerupt călătoria călăuzei, dar și a migranților care o însoțeau:

"În data de 6 ianuarie, la ora 03:00, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș a dispus reținerea numitului S.C. pe o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de dare de mită și trafic de migranți”, au mai transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

O zi mai târziu, bărbatul a fost arestat la domiciliu pentru 30 de zile.