ISU Cluj a pus lacătul pe „Taverna Racilor” a lui Pescobar

ISU Cluj a pus lacătul pe „Taverna Racilor” a lui Pescobar

Taverna Racilor a primit lacătul de la ISU Cluj pentru că nu respectă normele de prevenire și stingere a incendiilor.

Taverna Racilor, restaurantul lui Pescobar, a fost sigilat de ISU Cluj după ce a fost prins cu nereguli grave.

Restaurantul „Taverna Racilor” din Cluj a fost închis

Patronul a fost amendat cu 105.000 de lei pentru că nu avea instalații de securitate la incendiu și autorizație de construire pentru terasă.

În vara anului 2023, ANPC a vrut să-i închidă localul din Herăstrău pentru 12 luni, după ce a găsit mâncare expirată și condiții igienice precare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pescobar a făcut scandal și a refuzat să plătească amenzile.

 

Restaurantul „Taverna Racilor” de la Snagov a ars

Acum, ISU Cluj i-a pus lacătul pe restaurantul pe care îl deschisese în urmă cu o lună la Cluj. Pompierii au făcut controale înainte de Revelion și au constatat că localul nu respectă normele de prevenire și stingere a incendiilor.

Nu avea instalații adecvate pentru numărul de clienți și nici autorizație pentru terasa pe care o construise lângă spațiul comercial. ISU Cluj a anunțat că i-a dat o amendă usturătoare și i-a oprit funcționarea localului.

Pescobar nu are noroc nici cu celelalte locații. Pe 16 decembrie 2023, Taverna Racilor din Snagov a fost cuprinsă de flăcări. Incendiul a distrus o suprafață de 500 de metri pătrați, inclusiv dormitoarele și podul din lemn. Pompierii au intervenit cu autospeciale, autoscara și motopompe. Au raportat că restaurantul nu avea autorizație la incendiu și au anunțat că vor face o anchetă, potrivit CANCAN.

Clienții sunt dezamăgiți

 

Clienții Paul Nicolau au fost dezamăgiți și de calitatea mâncării servite pentru care au așteptat chiar și 90 de minute. Mulți clienți au spus că băuturile le-au fost servite după terminarea primului fel.„Cu părere de rău pentru brand dar fructele de mare (platou la grătar) sunt JALNICE !!!”; „Fructe de mare multe și de proasta calitate.

Cine știe cum trebuie să fie, clar nu mănâncă aici!”, au mai spus clienții restaurantului. Iar problemele omului de afaceri Paul Nicolau nu se opresc aici. Clienții care au trecut pragul restaurantului din Cluj au fost dezamăgiți și de faptul că deși și-au făcut rezervare cu o săptămână înainte au fost trimiși acasă.

„Am avut rezervare făcută pentru 4 persoane și ne-au trimis acasă… pe toți 4 căci mesele erau ocupate cu alți clienți fidelizați… care au intrat cât noi așteptam la rând cu rezervare în brațe”, „Nesimțiți din prima zi. Rezervarea făcută cu o săptămâna înainte nu a mai fost luată în calcul și ni s-a cerut să stăm la rând, însă pentru bombardierii și pițipoancele din oraș se găseau locuri pe loc. Asta e, fiecare local își fidelizează ce clientelă vrea”, au mai reclamat clujenii.