Marocanul Omar El Kaddouri, noua achiziția a CFR Cluj: Este o adevărată lovitură

Marocanul Omar El Kaddouri, noua achiziția a CFR Cluj: Este o adevărată lovitură Omar El Kaddouri. Sursa foto: CFR Cluj

Echipa de fotbal CFR Cluj l-a transferat pe internaţionalul marocan Omar El Kaddouri. Mijlocaşul ofensiv a bifat 108 apariţii în Serie A în tricourile echipelor Napoli, Torino şi Empoli.

Omar El Kaddouri a jucat, în ultimele şase sezoane, la PAOK Salonic. El a evoluat în 173 de partide, marcând 10 goluri şi oferind 13 pase decisive.

Născut în Belgia, Omar El Kaddouri a fost convocat prima oară la  echipa naţională a Marocului la vârsta de 22 de ani, adunând până acum 32 de apariţii şi 5 goluri pentru ''Leii din Atlas'', cu care a participat la Jocurile Olimpice din 2012.

Omar El Kaddouri, prezentat de CFR Cluj

Fotbal, CFR Cluj

Sursa foto: Facebook

„Bun venit în familia noastră, Omar El Kaddouri! Suntem bucuroși să anunțăm primul transfer al acestei ierni! De astăzi, Omar El Kaddouri este noul nostru mijlocaș ofensiv. Având o vastă experiență, El Kaddouri a bifat 108 apariții în Serie A în tricourile celor de la Napoli, Torino și Empoli. În ultimele șase sezoane, mijlocașul marocan a evoluat la PAOK Salonic, formație pentru care a jucat 173 de partide, semnând 10 goluri și 13 pase decisive.

Ne puteți urmări și pe Google News

Născut în Belgia, cu origini marocane, Omar a fost convocat la Echipa Națională a Marocului la vârsta de 22 de ani, având până acum 32 de apariții și 5 goluri pentru reprezentativa țării sale, alături de care a participat și la Jocurile Olimpice din 2012.

Îi urăm bun venit în familia CFR și cât mai multe realizări alături de echipa noastră”, a fost anunțul făcut de CFR Cluj.

Ionuț Varga: Este o adevărată lovitură

Neluțu Varga

Ioan Varga.  Sursa foto: Arhiva EVZ

Finanțatorul Ioan Varga a vorbit la superlativ despre noul mijlocaș:

”El Kaddouri este o adevărată lovitură. După părerea mea este cel mai bun jucător care vine în ultimii ani în campionatul României. Superliga nu a mai văzut un jucător precum El Kaddouri. Nu are sens să mai trecem în revistă echipele la care a fost.

Este un super fotbalist și o super lovitură pe care am reușit să o dăm pentru fanii CFR Cluj. Nu am mai văzut un jucător ca El Kaddouri aici. Mai pregătim și alte «bombe», vrem titlul și vom întări echipa cum nu s-a mai văzut în fotbalul românesc, veți vedea”.