Manchester United a terminat în genunchi un an dezastruos. Eșec și la Nottingham

Manchester United a terminat în genunchi un an dezastruos. Eșec și la Nottingham

Manchester United a încheiat anul 2023 cu un eșec. „Diavolii” au fost învinși, sâmbătă, în deplasare, de Nottingham Forrest, scor 1-2, în etapa a 20-a din Premier League.

Manchester United merge din rău în mai rău și nu poate lega victorii consecutive. Sâmbătă, „diavolii” au pierdut, în deplasare, cu scorul de 2-1, contra celor de la Nottingham Forrest, în runda a 20-a a Premier League.

Pentru Nottingham Forrest au marcat Dominguez (64) şi Gibbs-White (82). Golul echipei din Manchester a fost înscris de Rashford, în minutul 78.

Nottingham Forest a învins-o pe Manchester United pentru prima dată în Premier League din decembrie 1994, punând capăt unei serii de nouă meciuri fără victorie în faţa acesteia.

Ne puteți urmări și pe Google News

Manchester United este la pământ și a contabilizat al 9-lea eșec în acest sezon

Manchester United a înregistrat al nouălea eşec în acest sezon şi este pe locul 7 în clasament, cu 31 de puncte. Nottingham Forrest ocupă locul 15, cu 20 de puncte.

Tot sâmbătă, Manchester City s-a impus pe teren propriu, scor 2-0, în confruntarea cu formația Sheffield United.

Golurile au fost marcate de Rodri (14) şi Alvarez (61).

Tot sâmbătă, Wolverhampton a trecut de Everton, scor 3-0, Aston Villa a învins Burnley, scor 3-2, iar Crystal Palace s-a impus cu Brentford, scor 3-1.

Răzvan Marin nu a prins echipa și a rămas pe banca de rezerve. Empoli a plecat cu un punct de la Cagliari

În Serie A, Empoli, cu mijlocaşul Răzvan Marin pe banca de rezerve, a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, sâmbătă, în deplasare, în compania echipei Cagliari, în etapa a 18-a a campionatului Italiei.

În clasament, Empoli este pe penultimul loc, 19, cu 13 puncte, iar Cagliari este pe 18, cu 14 puncte.

Într-un alt meci de sâmbătă, Udinese a trecut de Bologna, scor 3-0, prin golurile marcate de Pereyra (23), Lucca (48) şi Payero (52).

AC Milan a învins, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sassuolo. Golul i-a aparținut lui Pulisici (59). Într-un alt meci, Verona a fost învinsă de Salernitana, scor 1-0, prin golul lui Tchaouna, din minutul 48.

În derby-ul etapei, Juventus Torino s-a impus pe teren propriu, în jocul cu AS Roma, scor 1-0, gol marcat de Adrien Rabiot (47).