Jennifer Lopez, ținută extrem de îndrăzneață în videoclipul pentru noul album

Jennifer Lopez, ținută extrem de îndrăzneață în videoclipul pentru noul album Sursă Instagram

Jennifer Lopez, 54 de ani, uimește în „rochie de mireasă” cu decupaje în formă de inimă. Aceasta a îmbrăcat ţinuta inedtă pentru filmările din următorul album. Cel de-al nouălea album al superstarului urmează să fie lansat anul viitor.

Jennifer Lopez uimeşte din nou. Aceasta apare într-o ţinută care pare a fi o rochie de mireasă, într-o scenă în stil Singin’ In The Rain. Articolul vestimentar are decupaje în formă de inimă.

Când va fi lansat următorul albul al lui Jennifer Lopez

Artista a distribuit videoclipul pe Instagram, permițându-i celor 253 de milioane de urmăritori să vadă ce urmează pentru ea.

La sfârșitul clipului este un mesaj în care Jennifer Lopez descrie tema noii sale lucrări. Ea spune: „Această experiență muzicală este o manifestare, prin muzică, film și realitate, a călătoriei unei vieți în căutarea adevărului despre iubire".

Ne puteți urmări și pe Google News
Jennifer Lopez

Sursa foto: Instagram

Cel de-al nouălea album de studio al interpretei urmează să fie lansat anul viitor.

În rochie de mireasă, deşi este măritată

Deși îmbracă o rochie de mireasă în videoclip, Jennifer Lopez nu este liberă. S-a căsătorit cu actorul Ben Affleck în iulie 2022, spre bucuria fanilor.

În 2002, cei doi au mai fost logodiţi, dar nunta nu a avut loc. Pănă la acest mariaj, artista a fost căsătorită de câteva ori.

Jennifer Lopez, dependentă de fitness

Interpreta latino  nu s-a făcut remarcată doar datorită ținutelor sale, ci și a siluetei sale de invidiat. De curând, vedeta a declarat că este dependentă de fitness și că sportul o ajută la sănătatea mintală.

„Nu este niciun secret că fitness-ul este o parte foarte importantă din viața mea. Cred că există o corelație pozitivă între exercițiile fizice și sănătatea mintală”, a mărturisit artista pentru UsWeekly.

„Încerc să fac alegeri bune și să îmi echilibrez timpul. Sunt mereu în evoluție și caut lucruri care să mă țină entuziasmată și motivată. Nu mi-e teamă să mă provoc, așa că sunt deschisă să mă forțez, ceea ce fac chiar acum în timp ce repet pentru noul meu album, [This Is Me… Now], care va fi lansat în această vară”, a mărturisit Jennifer Lopez.