Accident feroviar în Ungaria. Pasagerii unui tren românesc, afectați de accident

Accident feroviar în Ungaria. Pasagerii unui tren românesc, afectați de accident

Accident feroviar în Ungaria. Un tren românesc de pasageri și un tren de marfă s-au ciocnit frontal în această dimineață în Ungaria. Au rezultat cinci persoane rănite și restul pasagerilor au fost transferați cu autobuze. Ca urmare a accidentului, traficul feroviar între Püspökladány și Berettyó újfalu a fost oprit până la finalizarea investigației

Accident feroviar în Ungaria. Un tren de pasageri și un tren de marfă s-au ciocnit frontal în această dimineață la Sáp (Ungaria), la gară.

Accident de tren în Ungaria

Trenul de pasageri se îndrepta în direcția Püspökladány, de unde trenul de marfă a sosit.

Pompierii din Püspökladány, Hajdúszoboszló, Berettýóújfalu și Karcag s-au deplasat la locul accidentului, iar sub îndrumarea serviciului de operațiuni de prevenire a dezastrelor au ridicat o persoană din trenul de călători folosind o targă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Persoanele rănite sunt în afara oricărui pericol

May be an image of 5 people, train and text

Sursa Foto - BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság, Facebook 

Cinci persoane călătoreau în trenul de pasageri, una dintre ele fiind grav rănită și patru fiind rănite ușor. Mecanicii de locomotivă și  controlorul de bilete au suferit răni și sunt tratați de personalul de pe ambulanțe.

Accident în Ungaria. Tren românesc, afectat

Potrivit site-ului Club Feroviar, coliziunea s-a produs pe linia Püspökladány–Biharkeresztes, miercuri dimineață, la ora 4:20. Trenul de marfă a ignorat semnul pe roșu din stația Sáp și s-a ciocnit cu trenul de pasageri care aștepta în gara Biharkeresztes care urma să plece spre Püspökladány.

Pasagerii din trenul IRN 406 Corona, care circulă de la Brașov la Budapest Keleti, au fost transportați până la Biharkeresztes, de unde vor fi preluați de trenul  6429  la Berettyó újfalu, și de acolo, la Püspökladány cu un autobuz.

Citește și:

Accident feroviar devastator. Peste 50 de persoane au murit. A fost nevoie de intervenția a zeci de ambulanțe

Accident feroviar în Arad. Patru vagoane s-au răsturnat. Foto

Accident feroviar în Brașov. Două femei au murit lovite de tren

Accident feroviar grav în Grecia. Cel puțin 32 de persoane au murit și peste 85 sunt rănite