Zodia care sărută cel mai prost. Riști să ai o întâlnire de coșmar

Zodia care sărută cel mai prost. Riști să ai o întâlnire de coșmar Sursa foto 180151431© Lightfieldstudiosprod|Dreamstime.com

S-a aflat zodia care sărută cel mai prost. Cei care au ieșit la întâlniri cu nativii din această zodie nu au fost mulțumiți. Unele persoane s-au speriat și nu au mai vrut să audă ce ei.

Astrologii au declarat că felul în care oamenii sărută este o abilitate care poate fi determinată de zodia fiecăruia. Ei au mai spus că există o zodie care sărută foarte prost și cu care nu trebuie să ieși la întâlnire. Și astrologul Reda Wigle a explicat de ce unele zodii sărută ușor și jucăuș și de ce altele sărută pasional, cu multă dorință și patos.

Astrologul a spus că Berbecul este o zodie plină de energie, adesea nerăbdătoare și foarte insistentă. El a declarat că multe persoane se sperie atunci când se sărută cu un Berbec. Acești nativi sunt evitați și din cauza comportamentului agresiv.

„Fiind condus de Marte, Berbecul pare a fi ca un soldat pe câmpul de luptă – hotărât și ferm. Berbecul sărută prost dn cauza avidității, ceea ce poate să sperie sau să intimideze‟, se arată într-un articol al astrologului Reda Wigle pentru „New York Post‟.

Ne puteți urmări și pe Google News
Zodia care sărută cel mai prost. Riști să ai o întâlnire de coșmar

Sursa foto: 40204803 © Lja | Dreamstime.com

Zodia de care toți se îndrăgostesc

Astrologii a explicat și de ce unele zodii sunt mai sexy ca altele. Femeile Taur sunt foarte bine conturate, au buze cărnoase, bărbia ascuțită, gâtul subțire, urechile mici. Corpul este foarte bine proporționat și cu talie de model. Ele sunt considerate cele mai atrăgătoare.

O altă zodie atrăgătoare este Gemeni. Femeile Gemeni au pielea albă, umerii lați și sânii plini. Partea superioară a corpului este musculoasă. Au picioarele lungi și mâinile delicate.

Și latura misterioasă a femeii Scorpion o face să fie extrem de sexy. Este deschisă, descurcăreață și are o pasiune pentru a afla adevărul.Este puternică, misterioasă, pasională, dar și geloasă.

Femeia din zodia Săgetător este extrem de independentă și adoră să călătorească. Aceasta este extrem de amuzantă și mulți bărbați se îndrăgostesc de ea.

Femeia din zodia Capricornului este sexy pentru că este extrem de serioasă și conștiincioasă. Are standarde înalte și nu renunță la ele. Ea nu se mulțumește cu oricine și mulți bărbați consideră că este o adevărată provocare.