Pacient omorât în ambulanță. Cum s-a petrecut totul

Pacient omorât în ambulanță. Cum s-a petrecut totul Accident ambulanță. Sursa foto: Arhiva EvZ

Un tragic accident a avut loc în județul Tulcea, când o ambulanță privată din Ialomița a fost implicată într-un accident grav, marți. În urma impactului violent dintre cele două autoturisme, pacientul din ambulanță și-a pierdut viața.

Din investigațiile preliminare efectuate de autorități la locul accidentului, se pare că șoferul autospecialei din cadrul Serviciului privat de Ambulanță Ialomița a intrat în coliziune cu un alt autovehicul. Șoferul care conducea avea 54 de ani.

Accident grav în Ialomița

Autoritățile au primit o sesizare cu privire la producerea unui accident rutier pe DN22D, în zona dintre localitățile Măcin și Greci.

„În urma accidentului rutier a rezultat decesul pasagerului din ambulanță și rănirea conducătorului auto”, au transmis polițiștii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ulterior, șoferul ambulanței a fost supus unui test cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat că acesta nu consumase alcool. Cu toate acestea, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, deoarece accidentul a fost grav.

Ca urmare a gravității accidentului, circulația a fost oprită în ambele sensuri pe DN22D. Traficul a fost deviat pe un drum forestier din apropiere.

ambulanță transporta gravidă răsturnat Dâmbovița

Ambulanță, accident. Sursa: Arhiva EvZ

Ambulanță implicată într-un accident în Dâmbovița

Săptămâna trecută, în localitatea Ulmi din județul Dâmbovița, a avut loc o coliziune între o mașină condusă de un tânăr de 18 ani și o ambulanță. Evenimentul s-a produs marți, 10 octombrie, și a dus la rănirea a trei persoane, conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița.

La momentul impactului, în ambulanţă erau şoferul şi o asistentă.

„În urma deplasării la faţa locului şi din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că s-a produs o coliziune între o ambulanţă şi un autoturism condus de un tânăr de 18 ani. În ambulanţă se aflau conducătorul auto, în vârstă de 59 de ani, şi o asistentă de 46 de ani. În urma impactului, cele trei persoane au fost rănite”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Circulația în zona unde a avut loc accidentul s-a desfășurat alternativ, pe câte un singur sens de mers.

Echipele de poliție au desfășurat investigații amănunțite pentru a stabili cu exactitate toate circumstanțele ce au condus la producerea accidentului rutier.