Moarte suspectă la Cluj. Cadavrul unui adolescent, găsit într-o pădure

Moarte suspectă la Cluj. Cadavrul unui adolescent, găsit într-o pădure Pădure Cluj. Sursa: dreamstime.com

Un adolescent în vârstă de 17 ani, locuitor al comunei Frata din județul Cluj, a fost descoperit mort în proximitatea unei păduri din localitatea Soporu de Câmpie. Polițiștii au inițiat o anchetă penală pentru cercetarea circumstanțelor decesului.

Un apel de urgență a fost efectuat de către o femeie din județul Cluj la numărul 112, aceasta semnalând prezența unui tânăr decedat în apropierea unei păduri din localitatea Soporu de Câmpie. Polițiștii de la Secția 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au primit notificarea luni seara.

Tânăr de 17 ani din județul Cluj, găsit mort într-o pădure

Un grup de polițiști din cadrul unei echipe operative, împreună cu experți de la Serviciul Criminalistic, s-au deplasat la locația menționată pentru a iniția investigațiile de la fața locului.

Polițiștii au identificat persoana în cauză, confirmând decesul acesteia. După cercetări suplimentare, au stabilit că este vorba despre un adolescent de 17 ani din comuna Frata.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform primelor investigații efectuate, nu au fost identificate semne vizibile de violență asupra trupului tânărului. Cauza exactă a decesului urmează să fie determinată în urma unei expertize medico-legale.

În acest context, ancheta a fost inițiată sub suspiciunea infracțiunii de ucidere din culpă. Circumstanțele exacte ale evenimentului vor fi stabilite în mod riguros de procurorii parchetului din Cluj.

Poliția Română

Poliția. Sursa: arhiva EVZ

Băiatul, găsit cu o pungă pe cap

Din primele informații, băiatul avea o pungă pe cap, prinsă de gât cu bandă izolatoare, pentru a nu mai putea respira. Așadar, anchetatorii din județul Cluj iau în calcul varianta sinuciderii, potrivit redacția.ro.

Mama adolescentului lucra de ceva vreme în Germania, iar acum este așteptată să sosească în România pentru a-și îngropa copilul.

O tragedie asemănătoare s-a întâmplat și în luna septembrie a acestui an. Un tânăr de 25 de ani a fost găsit fără suflare într-o pădure din Cluj. Tânărul a fost găsit spânzurat, într-o zonă împădurită din apropierea localității Urca.

„La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de polițiști, în vederea efectuării cercetărilor, stabilind că este vorba despre un tânăr de 25 de ani. Trupul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, în vederea efectuării expertizei medico-legale", a transmis IPJ Cluj.