Tragedia de la 2 Mai. Unde se ascund părinții șoferului ucigaș și de ce

Tragedia de la 2 Mai. Unde se ascund părinții șoferului ucigaș și de ce Familia lui Vlad pascu. Sursa foto: BZI

Tragedia de la 2 Mai. După accidentul din 2 Mai, părinții șoferului drogat vinovat de moartea a doi tineri s-au făcut nevăzuți. Tatăl a plecat din țară, iar mama și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia.

După la doar câteva săptămâni după tragedia de la 2 Mai, părinții tânărului șofer, Vlad Pascu, nu au făcut nici o declarație publică. Fiul lor ar urma să petreacă ani grei în închisoare în cazul în care se va aplica Legea Anastasia în cazul său.

Atât mama șoferului, cât și tatăl său, nu au dorit să vorbească cu presa și „au dispărut”. Mihai Pascu, tatăl șoferului drogat, a părăsit țara, iar Miruna Pascu, mama criminalului, s-a mutat din casa în care locuia familia sa.

Familia șoferului s-a limitat la emiterea unui comunicat de presă, în care au fost acoperite evenimentele într-un mod superficial. De asemenea, în cadrul comunicatului, părinții șoferului au cerut să le fie respectată durerea și să nu fie contactați.

Ne puteți urmări și pe Google News

Unde au dispărut părinții șoferului drogat

Mai mult decât atât, avocata familiei, Sorina Ionela Stoica, a susținut că tânărul șofer ar fi consumat pentru prima data droguri la momentul accidentului. Este totuși cunoscut public faptul că Vlad Pascu apare în evidențele DIICOT pentru consum de droguri încă de când avea 13 ani.

De la incident, soții Pascu și-au schimbat numerele de telefon. Mihai Pascu a părăsit țara acum o săptămâna prin Vama din 2 Mai. Până la acest moment, nu se cunosc mai multe informații referitoare la locația în care se află acesta.

Femeia de afaceri Miruna Pascu, și mama tânărului responsabil pentru moartea a doi tineri și rănirea a altor patru, a plecat și ea din locuință. Femeia are pe numele său aproximativ 300 de locuințe.

Femeia de afaceri a plecat din căminul său în primele zile de după tragedie

Potrivit surelor, Miruna Pascu și-ar fi făcut bagajele și a părăsit casa în care locuia alături de soț și fiu încă din primele zile de după tragedie. Aceasta a luat decizia de a pleca deoarece situația referitoare la fiul său a iești de sub control și ia amploare.

Colaboratorii familiei Pascu au transmis că femeia era oprită pe stradă de vecini și urmărită de jurnaliști, și din acest motiv a ales să plece. Miruna Pascu s-a mutat între timp într-unul dintre apartamentele pe care le achiziționase înainte de accidentul produs de fiul său, potrivit Cancan.