„Avocata diavolului” intervine în cazul Alexandrei, gravida lăsată de medici să moară

„Avocata diavolului” intervine în cazul Alexandrei, gravida lăsată de medici să moară Alexandra Ivanov. Sursa foto: Facebook

Cunoscută în întreaga Moldova și adesea numită „avocata diavolului”, Gianina Vera Poroșnicu a preluat cazul Alexandrei, femeia însărcinată decedată la Spitalul din Botoșani.

Cunoscută ca „avocata diavolului”, Gianina Vera Poroșnicu a decis să ofere asistență juridică familiei Alexandrei Ivanov în toate etapele procesului care privește tragicul deces al tinerei.

„Avocata diavolului” va face dreptate în cazul Alexandrei

Asistența va acoperi toate aspectele legale, începând de la investigarea penală inițială și continuând cu reprezentarea juridică în instanță. Aceasta se va aplica în special în situația în care, pe parcursul anchetei, apar indivizi care să fie implicați ca suspecți sau inculpați și în cazul în care se ajunge la trimiterea lor în judecată.

Avocata a devenit cunoscută datorită implicării sale în diverse cazuri notorii, printre care se numără și dosarul „Revoluției din 1989”. Dar și faimosul caz al eroului atacului terorist din Londra din 2017, Florin Morariu.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, a apărat în instanță și pe politicianul Andrei Năstase, un lider politic din Republica Moldova. Ea a făcut justiție în procesele legate de președintele Igor Dodon.

În ziua de 24 august 2023, a avut prima întâlnire cu familia Alexandrei Ivanov. Cu o seară înainte, a participat la un protest organizat în fața Maternității în memoria Alexandrei.

Cine este „avocata diavolului”, cea care îi va face dreptate Alexandrei, gravida moartă în Botoșani

Gianina Vera Poroșnicu. Sursa: Facebook

Alexandra a stat în spital fără să primească îngrijiri

Alexandra Ivanov a murit săptămâna trecută, la nouă ore după ce a intrat în Maternitatea din Botoșani. La momentul internării, ea se afla în luna a treia de sarcină. Ajunsese la spital în jurul orei 23.30, după ce a reclamat dureri și avea hemoragie.

Cauzele moții Alexandrei, mama de 25 de ani ce a petrecut o noapte la maternitatea din Botoșani, au fost multiple. Femeia a suferit un edem pulmonar și avea insuficienţă cardio-respiratorie. De asemenea, sarcina care i se oprise din evoluţie era „complicată infecţios”.

Femeia, care era mamă a trei copii, a fost adusă la spital joi seara. Timp de șapte ore, nu a fost înregistrată nicio mențiune în fișa sa medicală cu privire la proceduri de îngrijire sau intervenții terapeutice din partea personalului medical.