Ciolacu și Iohannis, confuzi la Ziua Marinei Ucrainene în România?

Ciolacu și Iohannis, confuzi la Ziua Marinei Ucrainene în România?

Dacă e Ziua Marinei Române urăm de bine marinarilor noștri, chiar și celor care sunt în Herăstrău.

Iohannis al nostru parcă a uitat iar că e cetățean mioritic. Ca un elev silitor știe bine poezia „Slava Ucraina”, și discursul său a fost unul pe măsură. Angajamente peste angajamente pentru sprijinirea multilaterală a țării vecine.

Cristoiu, cu piciorul în Scoția dar cu sufletul acasă, a avut impresia că se află la Ziua Marinei Militare Ucrainene și îl ascultă pe colaboratorul Klaus Iohannis trimis de Zelensky să vorbească în numele lui.

Chiar dacă unii nu știu să relateze decât despre „Războiul Sfânt” dus de Ucraina, Cristoiu are în continuare dubiile lui în jurnalul video pe care îl preluăm și astăzi de la 12.00, pe canalul de YouTube HAI ROMÂNIA și pe pagina de Facebook evz.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cumpărarea masivă de armament american - mita prin care Klaus Iohannis și Marcel Ciolacu supraviețuiesc la putere. Un al treilea ministru liberal care sabotează Reforma - Raluca Turcan.

Cristoiu e în vacanță pe urmele vikingilor. Și, din pățaniile maestrului când pleacă la drum, românașii grăbiți spre Antalya i-au râs în nas cu bagajele lor triple la aeroport. Mai grav, și-a pierdut șapca de comunist în Scoția.