Scandal macabru Becali-Dragomir. Răspuns evlavios pentru „Mitică de la Ligă”

Scandal macabru Becali-Dragomir. Răspuns evlavios pentru „Mitică de la Ligă” Gigi Becali. Sursa foto: Arhiva EVZ

Gigi Becali îi dă replica lui Mitică Dragomir. Milionarul a detaliat cum vrea să fie înmormântat, negând ipoteza lansată de Dragomir că își va ridica un mausoleu în noul său palat.

Gigi Becali a dat detalii marți seară, despre mausoleul de veci pe care îl dorește la noul său palat. După ce Mitică Dragomir a afirmat că latifundiarul din Pipera vrea să își ridice un loc de veci de lux, finanțatorul FCSB a clarificat lucrurile.

Gigi Becali a ținut să comenteze afirmația lui Mitică Dragomir. Milionarul a mărturisit că atunci când va pleca de pe acest pământ, dorința lui este să fie înmormântat asemeni călugărilor.

Becali îi dă replica lui Mitică Dragomir

Mai mult, latifundiarul din Pipera a infirmat ipoteza lansată în presă de Dragomir, potrivit căreia își va ridica un loc de veci sub formă de mausoleu în noul său palat.

Ne puteți urmări și pe Google News
Gigi Becali, în război cu Florin Talpan

Becali se va muta curând într-un nou palat. Foto: Arhivă EVZ

„Așa crede el, nu că am făcut! Ca să fiți convinși, eu vreau să fiu înmormântat în patru metri de pânză, exact ca călugării și aruncat în pământ, direct, nici măcar coșciug nu vreau!

Direct în pământ și pământ peste mine și cu asta basta! Și undeva, unde să nu știe lumea unde sunt”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

10 milioane de euro costă noul palat

Recent, Mitică Dragomir a afirmat, în cadrul emisiunii „Maxprofețiile lui Mitică”, faptul că finanțatorul FCSB intenționează să își ridice un mausoleu la noul său palat, unde se va muta în curând.

„Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi. Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a susținut Dumitru Dragomir.

În urmă cu 15 ani, Gigi Becali a luat decizia de a ridica o biserică la doi kilometri de casa lui din Pipera, după ce FCSB s-a calificat în grupele Champions League. După ce lucrarea va fi gata, acesta are de gând să se mute lângă această biserică. A investit nu mai puțin de 10 milioane de euro pentru întregul proiect.