Unde a dispărut Dan Bordeianu. Actorul a luat o decizie radicală

Unde a dispărut Dan Bordeianu. Actorul a luat o decizie radicală Sursă Instagram

Unde a dispărut Dan Bordeianu. Actorul căruia telenovelele i-au adus celebritatea a luat o decizie care a întristat publicul.

Dan Bordeianu este unul dintre cei mai cunoscuți actori din noua generație. În intervențiile sale publice s-a declarat mereu împlinit atât pe plan profesional, cât și pe plan personal, căci are parte de o familie reușită. Însă Dan și soția lui, Teodora, au luat o decizie surprinzătoare pentru mulți români. Deși este foarte apreciat de public, actorul a optat să dispară din lumina reflectoarelor.

Dan Bordeianu rămâne doar pe scena de teatru

La 47 de ani, Dan Bordeianu se consideră un om împlinit. Românii l-au îndrăgit pentru rolurile sale din telenovele care au făcut epocă, cum ar fi „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire” și „Iubire ca în filme”.

Sursă Youtube

În scurt timp actorul a atins celebritatea. Totuși, acum aproape 20 de ani, acesta a decis să nu mai joace în telenovele, genul care l-a propulsat rapid în prim planul showbiz-ului. Dan Bordeianu a preferat în schimb să rămână pe scena de teatru, pentru care mărturisește că are o adevărată pasiune. Din fericire, pasul acesta nu i-a afectat cariera, dimpotrivă, i-a fost de ajutor pentru a se impune în exigenta lume a teatrului. În timp, artistul și-a cucerit un nume al său în industrie.

Ne puteți urmări și pe Google News

De menționat că, deși a renunțat la apariția în telenovele, este în continuare interesat de filmul românesc. Astfel, anul trecut, a avut rolul principal în drama Căutătorul de vânt, regizată de Mihai Sofronea. Această peliculă spune povestea lui Radu, un bărbat care află că mai are doar câteva luni de trăit.

Actor din întâmplare

„Am ajuns să joc din întâmplare, așa mi-a și plăcut. Nu știu dacă mi-a plăcut atunci sau când mi-am dat seama că sunt bun la asta. Nu am visat să fiu actor, pur și simplu s-a întâmplat. Relația cu meseria mea este serioasă, dar sunt destul de relaxat”, mărturisea Dan Bordeianu acum ceva timp.

Când era mic, actorul nutrea mai multe dorințe legate de viitoarea sa carieră. Inițial, și-a dorit să fie electrician, apoi inginer spațial sau pilot de navă. S-a înscris inclusiv la Facultatea de drept, însă în primul an și-a dat seama că materiile nu i se potriveau și a renunțat, potrivit Playtech.