Reese Witherspoon și Jim Toth au divorțat. Nu mai există cale de întoarcere

Reese Witherspoon și Jim Toth au divorțat. Nu mai există cale de întoarcere Reese Witherspoon și Jim Toth au divorțat. Sursa: Youtube

Reese Witherspoon și Jim Toth au divorțat la patru luni după ce au anunțat că nu mai formează un cuplu. Aceștia au declarat că vor încerca să aibă o relație de prietenie de dragul copilului lor.

Reese Witherspoon și Jim Toth au divorțat. Vedeta din „Big Little Lies” a anunțat că ea și fostul partener au semnat și un plan de co-parenting pentru fiul lor, Tennessee, în vârstă de 10 ani. Vestea acordului de divorț vine la patru luni după ce Reese, în vârstă de 47 de ani, și Jim, în vârstă de 53 de ani, au anunțat că pun capăt mariajului lor de 11 ani.

„Cu multă atenție și considerație am luat decizia dificilă de a divorța”, au spus ei într-o declarație comună pe 24 martie. „Ne-am bucurat de atât de mulți ani minunați împreună și mergem mai departe cu dragoste profundă, bunătate și respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună.”

Un apropiat al celor doi a spus că despărțirea a fost „amiabilă” și că nu s-a pus problema de infidelitate sau de alte certuri. „Nu există nicio dramă, niciun eveniment sau motiv”, a împărtășit persoana din interior. ”Sunt doar doi oameni care au luat această decizie cu cea mai mare dragoste, respect și iubire pentru copilul lor. Îi veți vedea acolo co-părinind împreună.”

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce spune Reese Witherspoon

De curând, actrița a declarat că de multe ori fanii și presa au înțeles situația greșit și că se bucură că poate să explice ce s-a întâmplat cu adevărat. Ea a mai spus că își va da dreptul să fie sinceră și vulnerabilă.

„Când am mai divorțat înainte, presa tabloidă a ajuns să le spună oamenilor cum mă simțeam sau cum procesam, iar acest lucru părea foarte scăpat de sub control", a declarat ea pentru Harper's Bazaar în iulie. "Să pot vorbi direct cu oamenii despre ceea ce se întâmplă în viața mea și să le împărtășesc pur și simplu în modul în care împărtășesc experiențe profesionale deosebite sau experiențe personale, mă simt mult mai autentică să pot spune lucrurile cu vocea mea și să nu las pe altcineva să controleze ceea ce se întâmplă.”, a spus aceasta pentru eonline.com.