Fostul deputat Corneliu Bichineț vorbește despre moartea fulgerătoare a soției. Fiul celor doi urma să se căsătorească în toamnă

Fostul deputat Corneliu Bichineț vorbește despre moartea fulgerătoare a soției. Fiul celor doi urma să se căsătorească în toamnă Sursa: Corneliu Bichineț/ Facebook

Corneliu Bichineț, fost deputat și președinte al CJ Vaslui, este copleșit de durere în urma pierderii subite a soției sale, Anda, în vârstă de 56 de ani. Politicanul a făcut primele declarații pe subiect și a povestit ce s-a întâmplat de fapt cu soția lui.

Anda Bichineț a încetat din viață în Belgia, în timpul unei vizite alături de soțul său pentru a-și vedea fiul, care urma să se căsătorească peste câteva luni. Fostul Președinte al CJ Vaslui a dezvăluit că soția sa a murit în somn și că a fost descoperită fără suflare a doua zi dimineață de către fiul lor.

Primele declarații ale lui Corneliu Bichineț după moartea soției

„Apreciez foarte mult delicatețea cu care ați prezentat tragedia familiei noastre și mii de oamenii m-au sunat, mi-au dat mesaje. le mulțumesc prin dumneavoastră! Familia noastră a ales mereu binele, soția mai mult.

A îndrumat lectura copiilor. A murit la 56 de ani culmea culmilor acum când în familia noastră se anunța un eveniment fericit. Pe 9 septembrie băiatul nostru făcea nunta”, a declarat Corneliu Bichineţ, fost preşedinte al Consiliului Județean Vaslui.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta a povestit că băiatul și-a găsit mama fără suflare a doua zi dimineața, iar seara femeia s-a dus la culcare fără nicio problemă sau durere. „Ne-am dus să ne vedem cu el, mama lui l-a ajutat acasă să mai așeze una alta. După o plimbare prin capitala Belgiei ea seara s-a culcat și băiatul a găsit-o dimineață decedată.

Regret foarte mult. Familia noastră, eu copiii, vom merge pe creștin ortodox și cât o să fiu în viață, restul de zile o să fac de 100 de ori mai mult bine decât am făcut până  acum”, a mai povestit Corneliu Bichineț.

Bichineț a descris-o pe Anda ca fiind o femeie obișnuită, de 56 de ani, tânără, puternică și harnică. Ea se ocupa de grădina plină de flori pe care le plantase cu grijă. Nu suferea de nicio boală cunoscută, iar acum o lună a avut o internare pentru a-și pune măselele. Bărbatul a refuzat să facă speculații și a declarat că Dumnezeu i-a luat-o pe Anda, lăsându-i pe toți cei dragi într-o tristețe profundă.

Anda Bichineț urmează să fie înmormântată

După tragicul eveniment, Corneliu Bichineț și fiul său au avut grijă de toate aspectele necesare pentru a repatria trupul neînsuflețit al soției. În prezent, cei doi se află acasă, pregătindu-se să-i aducă un ultim omagiu femeii care le-a fost atât de dragă și care le-a fost alături ca soție și mamă.

Am ajuns azi noapte, băiatul azi și ea o să ajungă în sicriul acasă. Luni o înmormântăm”, a mai spus fostul deputat pentru româniatv.net.