Fiul Mihaelei Rădulescu este un bărbat în toată firea. Ayan este de nerecunoscut. Foto

Fiul Mihaelei Rădulescu este un bărbat în toată firea. Ayan este de nerecunoscut. Foto Mihaela Rădulescu și Ayan Schwartzenberg. Montaj foto EVZ. Sursa foto: Instagram

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, s-a schimbat radical. El studiază în America, unde a fost acceptat la două universităţi din SUA, și este pasionat de sporturile extreme. Recent, băiatul prezentatoarei a postat și câteva fotografii.

Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, studiază în America, unde a fost acceptat la două universităţi din SUA, și este pasionat de sport. Prezentatoarea a declarat că este mândră de băiatul ei, dar că regretă că nu îl poate vedea mai des. Acesta și-a schimbat radical și aspectul fizic.

„El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea.”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache, în vara anului trecut.

fiu-mihaela-rădulescu

Sursă Instagram

Vedeta a mai mărturisit că se bucură că fiul său este pasionat de sport și că face cât mai multe activități. „Timpul liber e foarte mult despre sporturi și aer liber și mai puțin, spre deloc!, despre jocuri video sau snapchat. Până aici e bine și fac tot ce stă în puterea mea să îl țin pe direcția bună”, a declarat vedeta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Fiul Mihaelei Rădulescu, la centru de dezintoxicare

Mihaela Rădulescu a mai spus că și-a dus fiul într-un centru de dezintoxicare la doar 14 ani pentru a îi arăta cât de periculoase sunt drogurile și de ce nu este bine să își distrugă viața. Vedeta a declarat că a considerat că este foarte bine ca Ayan să vadă persoane care au probleme cu substanțele interzise.

ayan-mihaela-radulescu

Sursă Instagram

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri”, a spus vedeta, potrivit click.ro.

Mihaela Rădulescu a declarat că nu și-a bătut fiul niciodată și că evită să facă scandal. Ea a mai spus că este o mamă destul de îngăduitoare și că speră că l-a dus pe drumul cel bun.

„Când a fost cazul să impun reguli, am făcut-o, dar n-am țipat niciodată la copilul meu, cu atât mai puțin să-l lovesc sau să folosesc vreun apelativ jignitor. Cred total în iubire, comunicare și atenție maximă la ce face, spune, gândește. Înainte să-l învăț orice pe copilul meu, am fost preocupată să-l învăț pe el, să înțeleg cine e și ce îl bucură, ce îl sperie sau îl animă. Nu cred că ne putem educa puii după tipare universale sau după sfaturile altora. Sânge din sângele tău e o treaba eminamente personală. Educația trebuie să fie custom made. N-am avut niciodată îndoieli despre mine, că mama, am făcut și fac treaba asta cu o iubire totală și am găsit întotdeauna soluțiile corecte, cel puțîn până acum”, a afirmat prezentatoarea.