Scandal mare după finala Survivor România. Pro TV e acuzat de blat și că a favorizat niște „bărbați neputincioși”

Scandal mare după finala Survivor România. Pro TV e acuzat de blat și că a favorizat niște „bărbați neputincioși” Sursa foto: Survivor Romania / Facebook

Miercuri, 24 mai, a avut loc finala mult așteptată a show-ului Survivor România, iar în urma competiției, marele câștigător al premiului în valoare de 100.000 de euro a fost declarat Dan Ursa. Cu toate acestea, această victorie a stârnit nemulțumirea unei părți a telespectatorilor, care au ridicat acuzații de aranjare a finalei.

Încă de la debutul ediției finale a acestui sezon, telespectatorii și fanii show-ului au fost activi pe diverse grupuri, exprimându-și comentariile legate de emisiunea care captivează atenția românilor și îi ține cu ochii lipiți de micile ecrane. Totuși, unii dintre fanii emisiunii s-au arătat nemulțumiți de modul în care s-au desfășurat anumite jocuri, până în acest moment.

Scandal în finala mult așteptată a show-ului Survivor România

Spre exemplu, unul dintre telespectatori, înrăit susținător al concurentei Carmen Grebenișan, afirmă că nu s-ar fi acordat niciun avantaj concurentelor și consideră că probele selectate pentru finală ar fi fost „cu dedicație”. Astfel, acesta susține că influencerița Carmen Grebenișan merită cu adevărat să câștige trofeul Survivor România și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Într-un mesaj postat pe un grup de Facebook dedicat emisiunii Survivor, acesta afirmă că anumite condiții de joc nu ar fi fost respectate în timp ce concurenții se aflau pe traseu. De asemenea, susține că fetele nu au beneficiat de avantaje pe parcursul competiției desfășurate la Pro TV.

„Anul ăsta, Survivor a fost o glumă bună! Băieții buni au fost scoși prin multă șmecherie! Fetele nu au avut niciun avantaj! Probabil dacă mai avea și avantaj Ștefania, care ajungea deodată cu Krișan, avea șanse mari să ia colanul.

Fetele nu au avut avantaje, pentru că cei doi papițoi rămași în joc nu aveau șanse să bată ceva! Vă arăt imagini de la turci. Unde fetele au și mingi mai multe și distanța mai mică. Pentru că așa este normal.

Lumea crede că unele probe sunt regizate

Ce au făcut anul ăsta cei de la Survivor România a fost să avantajeze niște «bărbați» neputincioși. Pe lângă faptul că fetele nu au avut avantaj, au fost alese și probe cu distanță mare la final. Sau jocul de aseară, un joc cu praștia unde era clar că are importanță forța și ținta”, a fost mesajul său.

Mai mult, telespectatorul a spus că Ursa, despre care se susține că nu a făcut niciun sport, a practicat îndelung tirul cu arcul. Astfel, se sugerează că finala cu praștia a fost regizată în favoarea sa.

„Carmen merită trofeul! Fără discuție! Cred că orice fată rămasă printre ultimile merită acest trofeu mai mult decât cei doi mameluci care și-au scos adversarii mult mai buni decât ei din joc. Cei doi mameluci care au stat să le facă fetele treaba murdară și să încaseze hate-ul pe care îl meritau EI! Hai Carmen!”, potrivit Cancan.