Americanii se întorc contra lui Joe Biden. Afacerile lui Hunter și scandalul mitei i-au înfuriat și pe democrați

Americanii se întorc contra lui Joe Biden. Afacerile lui Hunter și scandalul mitei i-au înfuriat și pe democrați Joe Biden. Sursa foto: Administratia Prezidentiala

BidenGate devine real, deoarece noul sondaj arată că jumătate dintre democrați cred că schema de „trafic de influență” este scandaloasă. 69% dintre alegătorii americani spun că iau în serios BidenGate. Asta este valabil pentru majoritatea independenților și pentru aproape jumătate dintre democrații lui Biden.

Șapte din zece americani spun că o presupusă schemă de mită și trafic de influență care îi implică președintele Joe Biden, fiul său, Hunter și alți membri ai familiei, reprezintă un scandal, arată un nou sondaj.

Sondajul Rasmussen Reports vine în timp ce republicanii din Camera își intensifică ancheta cu privire la acuzațiile conform cărora Bidens au primit plăți de milioane de dolari de la entități străine din China și România.

Sondajul la nivel național realizat pe aproximativ 1.000 de subiecți arată că 69 la sută dintre aceștia au declarat că presupusul trafic de influență al lui Biden reprezintă un scandal grav, mai mult de jumătate considerân-ul „foarte grav”. Și mai rău pentru președintele american este faptul că nu doar alegătorii republicani spun că lucrurile sunt grave.

Ne puteți urmări și pe Google News

Steve Bannon: „Poporul american se trezește la realitate”

Aproape nouă din zece alegători republicani denunță fapte greșite din partea lui Biden, dar același lucru este valabil și pentru aproximativ trei sferturi dintre independenți și aproape jumătate dintre susținătorii Partidului Democrat al președintelui.

Steve Bannon, un aliat de top al fostului președinte Donald Trump, care candidează contra lui Biden la alegerile din 2024, a declarat că sondajul a arătat cum se trezesc alegătorii la realitate. „Poporul american s-a trezit, fără a auzi prea multe despre asta, pentru că a fost unui embargo infarmațional”, a spus Bannon în emisiunea sa War Room.

A existat o întrerupere a acestor informații.

Sondajul a fost realizat la nivel național în perioada 8-10 mai, deoarece republicanii din Comitetul de Supraveghere a Camerei au oferit o actualizare cu privire la ofertele de afaceri „controversate” ale familiei Biden. Comitetul condus de președintele James Comer a lansat un „Al doilea memorandum de înregistrare” care extinde informațiile pe care le-a primit din citație, în timp ce comitetul analizează practicile de afaceri ale familiei Biden.

Nota subliniază legăturile familiei Biden cu „traficul de influență” din România și o rețea de SRL-uri creată în timp ce Biden era vicepreședinte. De asemenea, îl acuză pe președintele Biden de o „lipsă de transparență” în ceea ce privește primirea de fonduri de către familia sa, din China, despre care el a spus că „nu sunt adevărate”.

Acesta detaliază eforturile familiei de a ascunde sursele de bani, m,ajoritatea din China, potrivit unui consilier al comitetului. Anchetatorii republicani sunt presați să arate rezultatele anchetei lor și să demonstreze că plățile făceau parte dintr-o schemă de trafic de influență folosită de membrii familiei pentru a se îmbogăți când Biden era vicepreședinte.