Dolph Lundgren, actorul din „Rocky”, se confruntă cu cancerul de opt ani. Vedeta a vorbit pentru prima dată despre boala sa

Dolph Lundgren, actorul din „Rocky”, se confruntă cu cancerul de opt ani. Vedeta a vorbit pentru prima dată despre boala sa

Dolph Lundgren este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori din întreaga lume. El a jucat de-a lungul anilor în foarte multe filme de acțiune. Puțini fani ai lui știu că se confruntă cu o boală grea.

Dolph Lundgren este unul dintre cei mai cunoscuți actori din lume. S-a făcut remarcat în industria cinematografică începând cu anii 1980 prin rolurile pe care le-a jucat în „He-Man, Masters of the Universe” sau în „Soldatul Universal”. Filmul care i-a adus celebritatea în întreaga lumea a fost „Rocky IV”, producția în care l-a interpretat pe Ivan Drago, rivalul personaului lui Sylvester Stallone. Lundgren a vorbit despre începuturile carierei sale, dar și despre boala cu care se confruntă. „Nu m-am așteptat niciodată să fiu un star de acțiune. Nu mi-am propus niciodată să fiu actor de acțiune. M-am apucat de actorie pentru că mă făcea să mă simt bine. Ca să fiu sincer, cariera mea este mai interesantă, mai provocatoare și mai satisfăcătoare în ultima vreme ... Cred că așa a fost menit să fie. Am venit din inginerie și arte marțiale”, a declarat celebrul actor, care a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu opt ani.

Lupta lui Dolph Lundgren împotriva cancerului

Dolph Lundgren a dezvăluit că se luptă cu cancerul de opt ani. Totul a pronit de la o tumoare depistată la unul dintre rinichi, în anul 2015. Ulterior, actorul a mers să facă radiografii la fiecare șase luni și ulterior în fiecare an. Vedeta a mai adăugat că boala a recididat în anul 2020. Medicii au descoperit că actorul mai avea câteva tumori în apropriere de plămâni. Ulterior, medicul i-a spus lui Lundgren că nu mai are foarte mult de trăit.

„A început să spună lucruri de genul: «Probabil că ar trebui să iei o pauză și să petreci mai mult timp cu familia ta» și așa mai departe”. Actorul a decis să consulte și un al doilea doctor și a mers la Londra. Medicul i-a recomandat un plan de tratament cu care să abordeze cancerul pulmonar. „Dacă aș fi urmat celălalt tratament, mi-ar mai fi rămas de trăit cam trei-patru luni”.Celebrul actor a mărturisit că datorită schimbării tratamentului, tumorile sale s-au micșorat cu 90%. „Prognosticul este că, sperăm, când le vor scoate, nu va mai exista activitate canceroasă, iar medicamentele pe care le iau vor suprima orice altceva”, a declarat Dolph Lundgren în timpul podcast-ului „In Depth with Graham Bensinger”.