Secrete pe care angajații hotelului nu ți le vor spune niciodată. Cum poți primi o cameră de hotel ieftină

Secrete pe care angajații hotelului nu ți le vor spune niciodată. Cum poți primi o cameră de hotel ieftină Sursă Dreamstime

Există numeroase secrete pe care angajații hotelului nu le vor spune niciodată clienților. Iar unele dintre ele ar merita să fie ştiute înainte de a face o rezervare.

Pentru început notează-ți preferințele înainte de a începe procesul de rezervare. Odată ce începi să dai apeluri, notează numele tuturor celor cu care vorbești, mai ales dacă îți promit ceva anume, numai aşa poţi avea un sejur perfect deoarece contează foarte mult atunci când alegi camera de hotel. Ceea ce nu știu unii este să există anumite secrete pe care angajații hotelieri nu le vor divulga.

Cum poți primi o cameră de hotel la un preț mult mai mic

Sunt anumite servicii pe care mulţi dintre noi nu le ştim, de exemplu, poți să ceri să ți se facă patul sau să ți se aducă prosoape suplimentare. În plus, trebuie să ții cont că unele lucruri nu sunt ceea ce par a fi, de exemplu, check-out-ul standard este de obicei la ora 11 dimineața, iar check-in-ul la mijlocul după-amiezii.

Asta înseamnă că angajații hotelului au doar o fereastră mică de timp pentru a curăța între 10 și 30 de camere. Aceștia ar putea avea la dispoziție doar 15 minute pentru a curăța fiecare cameră, ceea ce face puțin probabil ca o cameră să fie chiar atât de curată.

Ne puteți urmări și pe Google News

Secretul pentru a primi o cameră de hotel la un preț mult mai mic este următorul: dacă suni la hotel, ai șansa să plătești un preț mai mic pentru o cameră decât dacă faci o rezervare prin intermediul unui site de rezervări. Unele hoteluri plătesc un comision de până la 25% pentru asta, ceea ce duce la prețuri mai mari.

Un alt lucru puțin știut este legat de ratingul și numărul de stele ale hotelului

Ratingul de stele dat de oaspeții de pe aplicații devine mai important decât sistemul oficial de clasificare a stelelor. Dacă hotelul afișează un rating de 4 stele, dar oaspeții îl evaluează cu o stea, ia în considerare posibilitatea de a căuta altceva.

Unul dintre secretele angajaților din hoteluri este legat de upgrade-ul camerei. Poți obține o cameră mai mare sau cu o vedere mai frumoasă doar cerând o „cameră de colț”. Camerele care se află pe colț sunt de obicei mai mari decât celelalte camere și nu sunt mai scumpe.

Ceea ce mai trebuie să știi este că acele cuverturi de pat nu se schimbă atât de des pe cât ai crede. Mai exact, este posibil ca o cuvertură de pat de hotel să fie schimbată doar de patru ori pe an.

Cere reduceri pentru servicii

Ori de câte ori te confrunţi cu o taxă de hotel pentru Wi-Fi, întrebi despre o reducere. S-ar putea să nu primești întotdeauna reducerile sau gratuitățile, dar cu siguranță nu strica să ceri.

Folosirea sălii de sport sau a piscinei, vizionarea de filme gratuite în camera dvs. sau relaxarea în jacuzzi-ul în aer liber al hotelului sunt toate exemple de maximizare a împrejurimilor dvs. temporare.

Participarea la o activitate care ar putea să nu fie accesibilă acasă la dumneavoastră, vă poate ajuta să vă încărcați cu o stare proaspătă pentru  vacanță sau pentru muncă, totul este să cereți aceste servicii, altfel nimeni nu se va deranja să vi le ofere, scrie cnn.com.