Haos la metrou. Călător lovit de tren în stația Aviatorilor

Haos la metrou. Călător lovit de tren în stația Aviatorilor Metrou. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Un călător a căzut, în urmă cu puțin timp, pe șinele de metrou din stația Aviatorilor. Autoritățile nu exclud varianta unei tentative de sinucidere. Este vorba de un bărbat de 44 de ani, care a murit.

Metrorex informează că astăzi, 05.05.2023, în jurul orei 10.30, la stația de metrou Aviatorilor, un călător a căzut în calea de rulare, pe firul 1 (direcția Berceni), posibilă tentativă de suicid. Echipele SMURD interveni pentru a acorda primul ajutor. Personalul Metrorex reorganizează circulația pe un singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcții”, informează un anunț al Metrorex.

Conform procedurilor, autoritățile vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Totodată, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență București au transmis că la fața locului s-a deplasat un adevărat arsenal pentru scoaterea victimei. „Intervenim pentru extragerea unei persoane aflate sub o garnitură de metrou la statia Aviatorilor. A fost oprita alimentarea cu energie electrică pentru accesul salvatorilor. Acționează 1 autospecială de stingere, 1 descarcerare, 2 SMURD, Detașamentul Special de Salvatori”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență București.

Ne puteți urmări și pe Google News

Eforturile salvatorilor au fost, însă, în zadar, pentru că victima, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a fost murit.

Personalul Metrorex reorganizează circulația pe un singur fir, astfel încât trenurile să circule în ambele direcții. Organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul.