Cine este femeia pe care o iubește Cătălin Oprișan. Și-a ținut partenera departe de lumina reflectoarelor

Cine este femeia pe care o iubește Cătălin Oprișan. Și-a ținut partenera departe de lumina reflectoarelor Catalin Oprisan, dezamăgit de felul în care sunt tratate artefactele Reginei Maria Sursa: Facebook/ Cătălin Oprișan

Cătălin Oprișan are o relație de mai bine de 20 de ani, dar a preferat să o țină departe de lumina reflectoarelor. Fostul jurnalist de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a vorbit pentru prima dată despre partenera lui.

Cătălin Oprișan, fostul jurnalist de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a vorbit pentru prima dată despre femeia cu care se iubește de mai bine de 20 de ani. El și-a început cariera fiind comentator la emisiuni sportive, iar timp de zece ani a făcut parte din echipa matinalului de la Antena 1. În anul 2022, acesta a renunțat la televiziune și s-a mutat la matinalul de la radio.

Cătălin Oprișan și soția sa formează un cuplu de 20 de ani. Ei au și un fiu de 15 ani, care este jucător profesionist de baschet. Tânărul activează în cadrul echipei Leii București și este vicecampion național.

„Am o tovarășă de apartament de 20 de ani. Am un șoșoi de 15 ani, care joacă baschet profesionist. Este vicecampion național, la Leii București. Și una bucată soacră care e mama mea, de când mama nu mai e”, a declarat Cătălin Oprișan, pentru Cancan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cătălin Oprişan a renunțat la televiziune

Anul trecut, Cătălin Oprişan a renunțat la colaborarea cu postul Antena 1 și s-a orientat către radio. În prezent, el prezintă matinalul de la Kiss FM împreună cu Ciprian Dinu. De la radio au plecat Andrei Ciobanu și Ionuț Rusu.

Timp de zece ani, Oprişan a făcut parte din echipa Neatza cu Răzvan şi Dani. A debutat în presă în urmă cu 30 de ani, la revista Salut, iar mai apoi s-a îndreptat spre jurnalismul sportiv, lucrând la Gazeta Sporturilor, Prima TV, Telesport, GSP TV, Realitatea TV, B1, Jurnalul Naţional.

„Cu trezitul nu va fi o problemă. Oricum de zece ani, asta fac: trezirea la 5.20, de cele mai multe ori înaintea alarmei. Ceea ce contează este că încep în Timpuri Noi (n.a. sediul Kiss FM)”, a transmis Cătălin Oprişan.

Ciprian Dinu lucrează de la vârsta de 14 ani în radio, ajungând realizator la Magic FM. El a fost angajat și la Europa FM, ca director de creaţie şi, mai apoi, director de programe.