Un val de criminalitate lovește Rusia, pe măsură ce recruții pușcăriași se întorc acasă. Condamnații soldați se întorc de pe front și comit crime oribile

Un val de criminalitate lovește Rusia, pe măsură ce recruții pușcăriași se întorc acasă. Condamnații soldați se întorc de pe front și comit crime oribile Sursa foto: Arhiva EVZ

Rusia se confruntă cu un val de crime comise de condamnații eliberați de pe frontul din Ucraina, care se întorc acasă pentru și își reiau viața criminală. Luptătorii scoși din minși de brutalitatea primei linii ucid, violează, fură, odată ce se întorc la familiile lor. Mai mulți așa-ziși luptători au fost reținuți pentru violență sexuală împotriva copiilor.

Comandantul de pluton Alexander Mameyev, în vârstă de 44 de ani, întors acasă din război, a fost reținut sub acuzația că și-a înjunghiat soția Ekaterina în fața fiilor lor de șapte și opt ani. Copiii săi au fost internați în spital în stare de șoc.

Soldatul Serghei Batuyev, în vârstă de 39 de ani, tată a trei copii, a fost reținut acuzat că și-a sugrumat prietenul Denis Shustov, în vârstă de 41 de ani, un veteran de război cecen, în timpul unei încăierări după ce s-a întors din război în regiunea Udmurtia.

Grațiați de Putin

Acesta plănuia să-și hrănească porcii cu acel cadavru, spun procurorii. Batuyev este în prezent judecat și riscă până la 15 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Luptătorul din cadrul Wagner, Ivan Rossomakhin, în vârstă de 28 de ani, recrutat din închisoare unde ispășeșea o pedeapsă pentru crimă, și-a ucis vecina, Iulia Buiskykh, în vârstă de 85 de ani. Acesta a fost grațiat de Putin la șase luni de activitate pe front.

Ne puteți urmări și pe Google News

Un alt recrut de la Wagner, Georgy Siukayev, în vârstă de 33 de ani, este suspectat de uciderea lui Soslan Valyiev, în vârstă de 38 de ani, un fost condamnat, la mai puțin de o lună după ce a fost grațiat de Putin.

Andrei Yakimov, 49 de ani, un luptător voluntar, și-a ucis soția Viktoria Yakimova, 47 de ani, după ce s-a întors acasă de pe front. Un alt caz notoriu a fost cel al lui Alexander Ionkin, în vârstă de 23 de ani, un voluntar rănit, care a folosit un pistol și a declanșat un adevărat infern într-un club de noapte, în noiembrie.