Vreți să beți în avion? Nu vărsați orez pe jos!

Vreți să beți în avion? Nu vărsați orez pe jos! Sursa foto: dreamstime.com

Un însoțitor de zbor a refuză să lase avionul să decoleze până când „pasagerii nu își curăță mizeria”. Însoțitorul Southwest Airlines „a refuzat să lase un avion să decoleze”, după ce pasagerii au lăsat mizerie pe podeaua avionului. Gâlceava a pornit de la o mână de orez.

Pasagerul Jennifer Schaper, care se afla în avion, a împărtășit, pe rețelele de socializare întâmplarea.  „Tocmai am urcat în avion și cineva a vărsat mâncare. „Însoțitorul de bord a țipat „cine a vărsat orez?” și se plimbă în sus și în jos pe culoare. „Refuză să lase avionul să zboare până când inculpatul nu curăță orezul”, potrivit The Sun. În imaginile publicate, se poate distinge o grămăjoară de orez gătit, care nu a fost pe placul tuturor. Potrivit publicației, s-a iscat o adevărat dezbatere de idei pe tema regulilor aviatice de conduită, despre educație și bun simț. Au existat și consecințe, Jennifer mărturisind că echipajul a refuzat să ofere băuturi alcoolice pe durata zborului.

Southwest regretă incidentul

Ulterior, Southwest si-a exprimat regretul pentru incident. „Ne pare rău că echipajul nostru nu a putut oferi băuturi la bord din cauza condițiilor de călătorie accidentate. „Siguranța este întotdeauna prioritatea noastră numărul unu, dar sperăm să revanșăm data viitoare! Sun Online Travel a contactat Southwest Airlines pentru comentarii suplimentare. Acest lucru a venit la doar câteva zile după ce un tată a stârnit discuții aprinse, supărat fiind că echipajul a obligat-o pe soția  lui, gravidă în câteva luni, să curețe mizeria făcută de copiii lor. Jucătorul de baseball Anthony Bass s-a plâns, de asemenea, că că echipajul a apostrofat-o pe soția lui, însărcinată în 22 de săptămâni, după ce copiii lor au scăpat pe podeaua avionului niște biscuiți.  „Însoțitorul de bord @united tocmai a pus-o pe soția mea, însărcinată în 22 de săptămâni, care călătorește cu un copil de 5 ani și 2 ani, să se pună pe coate și genunchi pentru a ridica mizeria făcută de fiica mea cea mică. Glumești cu mine?”, a scris acesta pe rețelele de socializare.

Ne puteți urmări și pe Google News